Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ (ΣΑΒΒΑΤΟ 14-1-2023, ΩΡΑ 15.00), ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ 4 ΝΙΚΩΝ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ

 

  • Γιάννης Αποστολίδης (προπονητής Δόξας): Παίζει η Δόξα με δικά της Δραμινά παιδιά, εκ των οποίων τα 8 κάτω των 20 ετών
  • Άγγελος Μπεζυρτζής (τερματοφύλακας Δόξας): Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου
  • Αθλητική κερκίδα με δωρεάν είσοδο για Ακαδημίες και ποδοσφαιριστές ερασιτεχνικών ομάδων
  • Με κόσμο έρχεται ο Καμπανιακός
  • Γιώργος Ανθουλάκης (μέσος) και Γιάννης Ιωσηφίδης (επιθετικός) οι νέες προσθήκες
  • Εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 18-1-2023, εντός έδρας με Αγροτικό Αστέρα η Δόξα

 

Η έλευση του 2023, με την 9η, 10η και 11η αγωνιστική, έφερε για τη Δόξα τρία παιχνίδια με αντιπάλους τις 3 ομάδες της Θεσσαλονίκης. Έτσι μετά το θριαμβευτικό πέρασμα με 0-2 από τη Θέρμη, ακολουθούν το ντέρμπι του Σαββάτου 14-1-2023 με τον πρωτοπόρο Καμπανιακό και η αναμέτρηση την Τετάρτη 18-1-2023 με τον Αγροτικό Αστέρα (εντός), με τους Μαυραετούς να έχουν ψυχολογικό και αγωνιστικό ανέβασμα.

 

Γ. Αποστολίδης: Στήριξη στα νέα μας παιδιά

 

Με την έλευσή του ο Γιάννης Αποστολίδης στο τιμόνι της Δόξας έχει το απόλυτο 4Χ4 και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου είναι το λεγόμενο ντέρμπι κορυφής, αφού ο αήττητος και πρωτοπόρος Καμπανιακός δοκιμάζεται σε ένα γήπεδο, όπου η Δόξα έχει το δικό της πλεονέκτημα.

Η τοποθέτηση του προπονητή ότι στη Δόξα πλέον το Δραμινό και νεανικό είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που προκαλούν για ένα νέο ξεκίνημα στήριξης και αποδοχής.

Έτσι, η έλευση του Καμπανιακού είναι για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ένα επιπλέον κίνητρο πέραν του βαθμολογικού.

 

Αθλητική κερκίδα

 

Η διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα στην προσπάθεια συστράτευσης και τόνωσης στο ματς του Σαββάτου θα διαθέσει ειδική κερκίδα για δωρεάν είσοδο σε Ακαδημίες και αθλητές ομάδων.

 

Α. Μπεζυρτζής: Στήριξη από τον κόσμο

 

Ο 19χρονος τερματοφύλακας Άγγελος Μπεζυρτζής κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα στη Θέρμη, με τις αποκρούσεις του. Ο ίδιος δήλωσε: Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και θέλουν τα νέα παιδιά τη στήριξη από τον κόσμο.

 

Εμβόλιμα με Αγροτικό Αστέρα

 

Η 11η αγωνιστική είναι εμβόλιμη για όλη την κατηγορία και η Δόξα υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023.