Συνεχίστηκε και σήμερα (Κυριακή 28/2) ο καθαρισμός του εθνικού οδικού δικτύου Δράμας – Σερρών, από ξερά χόρτα και κλαδιά που προεξέχουν επικίνδυνα μέσα στο οδόστρωμα.

Μάλιστα την εθελοντική ομάδα της Π.Ε. Δράμας και του Δήμου Προσοτσάνης που κλαδεύει και κόβει επικίνδυνα για την οδική ασφάλεια δένδρα επισκέφτηκε ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος.

Ο κ. Μπλούχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Θόδωρο Αθανασιάδη, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Δράμας και Προέδρου της ΔΕΥΑΔ κ. Τάσου Χατζηγιάννη.

Ο Βουλευτής του Νομού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία αυτή, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως προέχει η ασφάλεια των πολιτών και ορθώς πράττουν οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες του τόπου μας.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Μπλούχο για την παρουσία και το ενδιαφέρον του στην συγκεκριμένη περιοχή και ανανεώθηκε η συνάντηση προκειμένου να συμβάλει ο καθένας με τις δυνάμεις του και από κοινού για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν τον Νόμο Δράμας.