ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19, ο Δήμος Παρανεστίου με το «Βοήθεια στο Σπίτι» αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης στους κατοίκους του Δήμου μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Για τον σκοπό αυτό οι ανωτέρω συμπολίτες μας που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης, παροχής ειδών πρώτης ανάγκης, πιστοποιητικών, συνοδείας σε νοσηλευτικά ιδρύματα και λοιπών αιτημάτων τους μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 25240-21020 και 25210-90200.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι Κοινωνικοί Επιστήμονες του Δήμου Παρανεστίου θα είναι κοντά σε κάθε πολίτη, μέσω των παραπάνω τηλεφωνικών γραμμών, που χρειάζεται εμψύχωση και ψυχοκοινωνική στήριξη.

Τέλος σύμφωνα με την ανακοίνωση της 4ης ΥΠΕ το Κέντρο Υγείας Παρανεστίου θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα από 7:00-15:00 μ.μ. ενώ τα Ιατρεία της περιοχής μας θα παραμείνουν κλειστά.

Καλή Δύναμη σε όλους! Προσέχουμε τους εαυτούς μας! Παραμένουμε ασφαλείς!