Μήνυση για βιασμό και σωματική κακοποίηση κατέθεσε ο πατέρας 22χρονου παραολυμπιονίκη κατά ενός εκπαιδευτικού και ενός υπάλληλου στο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου φοιτούσε ο γιος του.

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε από έναν εκπαιδευτικό και έναν υπάλληλου του εκπαιδευτικού ιδρύματος όπου φοιτούσε 22χρονος παραολυμπιονίκης, με τους γονείς του να υποβάλλουν μήνυση για βιασμό και σωματική κακοποίηση κατά των δύο αυτών ατόμων στην Εισαγγελία Αθηνών.

Η μητέρα του νεαρού παραολυμπιονίκη μιλώντας στο STAR, κατήγγειλε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ανακάλυψε ότι ο γιος της εμφάνιζε προβλήματα στη συμπεριφορά του.

Όπως αναφέρει, ο 22χρονος είχε πέσει θύμα κακοποίησης σεξουαλικής και σωματικής: “Μου είπε για τα πρώτα αγγίγματα. Σιγά σιγά το παιδί άρχισε να βγάζει περισσότερα πράγματα”.

Οι μαρτυρίες του 22χρονου αθλητή σοκάρουν, καθώς όπως μετέφερε ο γιος στη μητέρα του, τού έβαζαν σελοτέιπ στο στόμα και του έδεναν τα χέρια, ενώ στη συνέχεια προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις.

Σημειώνεται πως ο παραολυμπιονίκης έχει κατακτήσει ήδη 4 ολυμπιακά μετάλλια, ενώ συμμετέχει και σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού.

Πηγή: news247.gr