ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 

Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, η παραμυθένια Ονειρούπολη, ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, συνεχίζοντας να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της ανεπανάληπτες στιγμές. Η Δράμα, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων υποδέχεται, έως τις 7 Ιανουαρίου, όλους τους επισκέπτες της και τους καλεί να γίνουν οι πρωταγωνιστές στο αυθεντικότερο χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 7 Ιανουαρίου έχει ως εξής:

 

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

 

19.00-21.00 Κεντρική σκηνή. Το 5μελές μουσικό συγκρότημα Dope Default από τη Θεσσαλονίκη θα παίξει Hard, Heavy, Rock n’ Roll δικές τους συνθέσεις αλλά και γνωστές διασκευές.

 

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

 

18.00-20.00 Κεντρική σκηνή. Άρωμα Ελλάδας. Λύκεια των Ελληνίδων από όλη την Ελλάδα, καθώς και άλλοι χορευτικοί σύλλογοι παρουσιάζουν χορούς, τραγούδια και δρώμενα της περιοχής τους.

20.00 Κεντρική σκηνή. Για ακόμη μια χρονιά το μουσικό σχήμα Air-Astrons στη σκηνή της «Ονειρούπολης». Το συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2004 και εξελίχθηκε με τα χρόνια, διασκευάζει και δημιουργεί μουσική με ύφος pop και rock.

 

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

 

12.00-13.30 Κεντρική σκηνή. Τα Εκπαιδευτήρια Ελληνικής Παράδοσης παρουσιάζουν χορούς από τη Θράκη. Οι φιλοξενούμενοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Παξών, χορούς από τα Επτάνησα και ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου, χορούς από το νησί της Σάμου.

 

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

 

20.00 Κεντρική σκηνή. Η αυλαία της 14ης «Ονειρούπολης» πέφτει… Λαμπιόνια, στολίδια, χρώματα, μουσικές, γεύσεις κι αρώματα γιορτινά μας αποχαιρετούν…για να μας δώσουν ραντεβού την επόμενη χρονιά… μαζί με τα χιλιάδες χαμόγελα που θα μας συνοδεύσουν τον υπόλοιπο χρόνο και θα μας δώσουν έμπνευση για νέες μεγάλες εκπλήξεις που θα στολίσουν ξανά την Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων… εδώ…. στην πόλη που όλα αλλάζουν αν το θέλεις… ραντεβού την επόμενη χρονιά, για το επόμενο χριστουγεννιάτικο παραμύθι, για την επόμενη μαγική διαδρομή που θα ξεκλειδώσει για μια ακόμα φορά το όνειρο… καλή αντάμωση!

 

Παράλληλες εκδηλώσεις

 

Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Σάββατο 6 Ιανουαρίου, ώρα 19.00. Η Χορωδία του ΚΑΠΗ Δράμας με πρόγραμμα Ελληνικού Έντεχνου & Λαϊκού Τραγουδιού.

1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης U14 «ΛΙΡΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ» 6 & 7 Ιανουαρίου 2018. Ο Α.Σ. Τιτάνες Δράμας διοργανώνουν στη μνήμη του εκλιπόντος Διαμαντή Λιρίδη (ο οποίος διετέλεσε Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου επί σειρά ετών) το 1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ΛΙΡΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ» για αθλητές ηλικίας κάτω των 14 ετών. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Δ. Κραχτίδης. Θα συμμετάσχουν 4 ομάδες και οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, 10:00-14:00 και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, 17:00-21:00.