«ΠΟΛΗ+ΖΩΗ»

 

Σε ανακοίνωση της παράταξης «πόλη+ζωή» με τίτλο: «Παραχώρηση Πέτρινων Ελατιάς και Δήμος Δράμας: Όταν ντρέπεσαι για τις αποφάσεις σου, κρύβεσαι στα ψέματα» αναφέρονται τα εξής:

«Μόλις πριν από 10 μέρες, με αφορμή την παραχώρηση των Πέτρινων της Ελατιάς στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ), για μια ακόμη φορά κατηγορήσαμε την Δημοτική Αρχή για ανεπάρκεια και ότι ως απλός παρατηρητής παρακολουθεί τις εξελίξεις. Είπαμε ότι όχι μόνο δεν μπορεί να τις προλάβει, αλλά είναι ανίκανη και να αντιδράσει, αφήνοντας τη Δράμα να βουλιάζει καθημερινά.

Σήμερα, 10 μέρες μετά, διαπιστώνουμε ότι είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Τι μεσολάβησε;

Η επίσκεψη του Πρύτανη του ΔΠΘ κ. Καραμπίνη στην Δράμα και η δημόσια έκφραση ευχαριστιών προς τον Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο και τον Αντιδήμαρχο κ. Καραμπατζάκη για την υποστήριξή τους στην προσπάθεια που εδώ και 2 χρόνια καταβάλλει το ΔΠΘ για να του παραχωρηθούν τα Πέτρινα της Ελατιάς.

Το συμπέρασμα!!!

Η Δημοτική Αρχή του κ. Μαμσάκου, στην προσπάθεια να κρύψει την ντροπή της για την απόφασή της να συνδράμει στην παραχώρηση της ανεκτίμητης αυτής περιουσίας των Δραμινών, κατέφυγε στα ψέματα, ισχυριζόμενη ότι δεν γνώριζε τίποτε για το θέμα και ότι το έμαθε από τις εφημερίδες.

Πώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς μια τέτοια συμπεριφορά Δημοτικών Αρχόντων;;;

Τους αφήνουμε στην κρίση των Δραμινών.

Εμείς όμως δεν θα τους αφήσουμε να βουλιάζουν τη Δράμα καθημερινά όλο και πιο βαθιά.

Η Δράμα έχει ανάγκη από μια Δημοτική Αρχή που θα σέβεται πρώτα τον εαυτό της, θα είναι αξιόπιστη και θα εργάζεται μεθοδικά για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Δράμας και των Δραμινών.

Μια τέτοια Δημοτική Αρχή δεν θα ντρέπεται για τις αποφάσεις που παίρνει και δεν θα κρύβεται στα ψέματα!!!».