Ο Α. ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΟΡΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ

 

  • Η αναβάθμιση του γηπέδου, το στοίχημα με το Members Club, και η ανάδειξη των τοπικών ταλέντων είναι ο οδικός χάρτης από το 2020 έως το 2023
  • Η επανένταξη του Χάμοντ και οι μεταγραφικοί στόχοι με Γκόμεζ (Αργεντινός) και Κουτσιανικούλη
  • Φιλική «κόντρα» στο Βερούλειο (Καβάλα) το Σάββατο 3/10, στις 16.30, μεταξύ ΑΟΚ και Δόξας
  • Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας 2020-2021

 

Το ραντεβού την Δευτέρα 28/9/2020 στο ξενοδοχείο «ΚΟΥΡΟΣ» στην εκδήλωση της ΠΑΕ Δόξα έδωσε τον «οδικό χάρτη» για την περίοδο 2020-203, αφού οριοθετήθηκαν δράσεις και στόχοι.

Η παρουσία του κ. Απόστολου Πετράκη, εκ μέρους των νέων επενδυτών, ήταν ξεκάθαρη και προσγειωμένη.

 

Τέλος η εσωστρέφεια

 

Ο ίδιος αιτιολόγησε γιατί ήταν η επιλογή η Δόξα Δράμας, λέγοντας ότι έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που την έχουν κατατάξει στους συλλόγους που έχουν τη δυνατότητα ανάδειξης. Η ιστορικότητα, η αποδοχή και η προοπτική για τη Δόξα είναι μοναδικές και την χαρακτήρισε «ευκαιρία». Ο κ. Πετράκης ζήτησε συστράτευση, στήριξη και ενωτικό πνεύμα και κλίμα. Μάλιστα έστειλε και μήνυμα ότι οι «κακόβουλοι» θα πάρουν απαντήσεις ανάλογες, λέγοντας ότι η ομάδα θα «προστατευθεί».

 

Στοίχημα το Members Club

 

Στους νέους τρόπους ανάδειξης και προσέγγισης, όπως και στους ευρωπαϊκούς συλλόγους, θέλει ο κ. Πετράκης να εντάξει τη νέα εποχή της ΠΑΕ Δόξα. Έτσι χαρακτήρισε «προσωπικό στοίχημα» την έναρξη λειτουργίας και παρουσίας του μηχανισμού Members Club και έδωσε το πρώτο περίγραμμα λειτουργίας.

 

Γήπεδο – σχέσεις – συνεργασίες

 

Η προοπτική της νέας τριετίας είναι η Δόξα στη Super League 1 και μόνο στη Δράμα αγωνιζόμενη. Εδώ ζήτησε από τους αιρετούς της Δράμας που ήταν παρόντες την ένταξη του γηπέδου σε σχέδιο κατασκευής του στεγάστρου. Για τις σχέσεις με τις άλλες ΠΑΕ είπε ότι είναι θετικός μόνο σε κλίμα αμοιβαιότητας και ανεξαρτησίας.

 

Αγωνιστικό 2020-2021

 

Οι ομάδες θέλουν υπομονή και σχέδιο, είναι η φράση που είπε ο κ. Πετράκης και οριοθέτησε ότι ο φετινός στόχος είναι η είσοδος στην 6αδα ανόδου. Ήρθαμε στο 95’, είπε, και ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε και πότε. Σε αυτή την τοποθέτηση κρύβεται και ο αγωνιστικός προσανατολισμός της ομάδας.

 

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας – Έρχονται μεταγραφικές ενισχύσεις

 

Τέθηκαν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου και συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση που είναι επιτακτική. Επανεντάχθηκε ο Γκανέζος χαφ Χάμοντ, από τους κορυφαίους της περσινής περιόδου, και είναι κοντά η απόκτηση του Αργεντινού Γκόμεζ και του Κουτσιανικούλη..

 

Φιλικό ΑΟΚ – Δόξα

 

Το προσεχές Σάββατο 4 Οκτωβρίου, στις 16.30, στην Καβάλα, στο «Βερούλειο» Στάδιο αναμετρώνται σε φιλικό αγώνα ο ΑΟΚ και η Δόξα Δράμας.