• Το Σάββατο στις 18.00 με την Πυλαία σε απευθείας μετάδοση από την ERTFLIX

 

Το Σάββατο 17/4/2021 στις 18:00 στο Κραχτίδης για άλλη μια φορά οι παίχτες του Bianco Monte Δράμα 1986 πρέπει να παλέψουν σκληρά για να πιστοποιήσουν ότι η 2η θέση που κατέχουν μόνο τυχαία δεν είναι. Το παιχνίδι είναι δύσκολο όπως τα περισσότερα άλλωστε και οι Δραμινοί πρέπει να επιστρατεύσουν όλη τους τη σοβαρότητα και το πάθος ώστε να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη.

Η Πυλαία είναι η μόνη ομάδα που κέρδισε τους Δραμινούς στον 1ο γύρο με ένα γκολ διαφορά αφού οι Δραμινοί εκτός των πολλών χαμένων σουτ έχασαν και πέναλτυ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Η προπόνηση όλη την εβδομάδα κύλησε σε εντατικούς ρυθμούς, με τον Παπάζογλου να αναρρώνει αλλά να βρίσκει τον Τουνγκελίδη σε αποκατάσταση του εξαρθρώματος δακτύλου που υπέστη στην Έδεσσα και τον Παπαδόπουλο να κάνει σε χαμηλούς ρυθμούς λόγω του παλαιού του τραυματισμού. Η μαγνητική του Λάμπρου Βάκκα στο γόνατο δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και θα μπει από την Πέμπτη κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Το πρωτάθλημα λόγω της συμμετοχής των αθλητών στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών (παιχνίδια με Γαλλία και Σερβία) αλλά και λόγω Πάσχα θα διακοπεί για 3 εβδομάδες και μετά οι Δραμινοί μέχρι την λήξη της 1ης φάσης θα παίξουν μέσα στη Νάουσα με τον Ζαφειράκη.

Το μέλος της Εθνικής Ανδρών Λευτέρης Παπάζογλου δήλωσε για το παιχνίδι: Το Σάββατο παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία μας είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα εξήντα λεπτά του παιχνιδιού έτσι ώστε να έρθει η νίκη με την οποία θα κλειδώσουμε την δεύτερη θέση του ομίλου. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς.

Handball Premier (12η αγωνιστική)

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Κέρκυρας 15:00, Φαίακας Κέρκυρας- ΠΑΟΚ

(Λινάρδος – Νικολαϊδης, Αγγελίδης)

Κραχτίδη 18:00, Bianco Monte Δράμα- ΑΕΣΧ Πυλαίας (ΕΡΤFLIX)

(Μπέτμαν – Τζαφερόπουλος, Κατσίκης)

Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- Αερωπός Έδεσσας ΜanDynamic

(Τσιάνας – Χαρίτσος, Σαμαράς)

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- Άρης Νικαίας Olymic Diagnostic

(Αβράμης -Χρόνης, Δημάκης)