ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

 

Ο Δήμος Δοξάτου, η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Δοξάτου και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δοξάτου στα πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσουν για τη Συμβουλευτική Υποστήριξη Ανέργων που κατοικούν στον Δήμο, θα πραγματοποιήσουν ομιλία με θέμα: «ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ».

Εισηγήτρια της ομιλίας θα είναι η κ. Κατερίνα Χατζηδημητρίου, Οικονομολόγος Παντείου Παν/μίου, Τεχνολόγος Γεωπόνος, Msc Γεωπονίας ΑΠΘ και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2018, ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπακίου.

Η δράση αυτή θα αποτελέσει την αφετηρία επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα την «Συμβουλευτική και Προετοιμασία για την Ένταξη Ανέργων στην Αγορά Εργασίας», το οποίο θα πραγματοποιείται πρωινές ώρες, μία φορά την εβδομάδα και θα διαρκέσει ένα μήνα. Εισηγήτριες του θα είναι η κ. Μαρία Καλαϊτζίδου, Κοινωνική Επιστήμονας Παντείου Παν/μίου ,Msc Ειδικής Αγωγής και η κ. Ξανθίππη Γιαννοπούλου Ψυχολόγος Α.Π.Θ., εκπ. Συστημική & Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση για τις αιτήσεις συμμετοχής.