ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

Ανακοινώθηκαν από το Κίνημα Αλλαγής, μετά από συνεδρίαση της Κεντρικής του Επιτροπής, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, 242 στελέχη τα οποία θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις προσεχείς εθνικές εκλογές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το 2019, είτε στο τέλος της τρέχουσας θητείας το φθινόπωρο είτε νωρίτερα.

Ο Νομός Δράμας είναι από τις περιοχές της χώρας, στις οποίες το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε το πλήρες ψηφοδέλτιό του με πέντε συνολικά υποψήφιους. Έτσι, υποψήφιοι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής θα είναι οι εξής (αλφαβητικά):

Κεφαλίδου Χαρά, νυν Βουλευτής Ν. Δράμας, όπως και την περίοδο 2009-2012. Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός. Έχει διατελέσει Αντινομάρχης και Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών.

Νικολαΐδης Αναστάσιος, Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μαρμάρων Μακεδονίας και Θράκης.

Ξανθόπουλος Ιωάννης, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δράμας (2011-2014), Πολιτικός Μηχανικός. Κατά το παρελθόν έχει ξαναϋπάρξει υποψήφιος Βουλευτής, ενώ έχει εκλεγεί Έπαρχος Κ. Νευροκοπίου, Δημοτικός και Νομαρχιακός Σύμβουλος.

Παπουτσής Ιωάννης, Εκπαιδευτικός, Αναπληρωτής Συντονιστής Ν.Ε. Δράμας του Κινήματος Αλλαγής, Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μοναστηρακίου.

Χαρίσκου Χρυσάνθη, Ζωγράφος – Καλλιτέχνης.