Από την παράταξη του Δήμου Δοξάτου «συνΕργάζομαι», με επικεφαλής και υπ. Δήμαρχο την κ. Κυριακή Παπαζώτου, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτοι υποψήφιοι για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές τον προσεχή Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, στις αναρτήσεις της παράταξης, με τις οποίες γνωστοποιούνται οι υποψηφιότητες αναφέρονται τα εξής:

 

Ελένη Γαλεάδη

Είναι φοιτήτρια στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας στη Καβάλα, όπου σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων με ειδίκευση στον τομέα του μάρκετινγκ.

Μάλιστα, είναι 3 χρόνια επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στη διαφήμιση και σε παντός τύπου διαχείριση εμπορικών επιχειρήσεων, με βραβεύσεις για τις επαγγελματικές της ικανότητες.

Παρά τη νεαρή της ηλικία έχει καταφέρει μέσω του επιχειρηματικού της ενστίκτου να δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα, να αποκτήσει τον δικό της όμιλο επιχειρήσεων μόλις στα 22 της χρόνια.

Μπορεί να σε ξαφνιάσει θετικά ανά πάσα ώρα και στιγμή με τις ιδέες της. Εντυπωσιάζεσαι με την πολύ ευγενική συμπεριφορά της.

Με τις φρέσκιες ιδέες της και την εμπειρία που διαθέτει στην υλοποίηση αυτών, είναι ΕΔΩ στο συνΕργάζομαι για να συμβάλλει ώστε τα λόγια να γίνονται πράξη.

 

Γεώργιος Γεωργόπουλος

Η εμπειρία του είναι τεράστια, αυτό όμως που δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις είναι η αφοσίωσή του στη θέση που υπηρετεί από το 2011 έως και σήμερα, αυτήν του Προέδρου των Κυργιων.

Αγάπησε το χωριό όπως την οικογένειά του και έσκυψε με μεράκι σε κάθε ανάγκη του.

Αυτό που μένει από τη συνεργασία μαζί του, είναι ότι δίνει προτεραιότητα σε έργα ουσίας, έργα κυρίως υποδομών και όχι σε αυτά που είναι του θεαθήναι.

Ξεχωρίζει για την ηρεμία του και τη μεθοδικότητα του, ενώ η απόφασή του να είναι ΕΔΩ στο συνΕργάζομαι είναι μεγάλη τιμή!

Πάμε για τα επόμενα.

Για να συνεχίσουν… τα λόγια να γίνονται πράξη.

 

Αναστάσιος Ευδοκίου

Ο Μουσικός μας!!!!

Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και κλασική Κιθάρα στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, είναι πτυχιούχος «ελληνικού πολιτισμού» του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου Πατρών. Υπήρξε καθηγητής στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας και του Ωδείου Ανατολικής Μακεδονίας Καβάλας.

Υπήρξε μαέστρος στη φιλαρμονική του Δήμου Καλαμπακίου για δέκα έτη, από το 1999.

Είναι καθηγητής κλασικής κιθάρας και ανώτερων θεωρητικών στο Μουσικό Σχολείο Δράμας.

Σήμερα διδάσκει κλασική κιθάρα στον σύλλογο Καλαμπακίου!

Απολαμβάνουμε όμορφες βραδιές με τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις του χωριού και η αλήθεια είναι ότι τόσο στην προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια τους, είναι σχεδόν αδύνατο να κρύψει τη χαρά του!

Είναι ήρεμος, χαμογελαστός, οργανωτικός και με πρωτοποριακές ιδέες.

Έχει καλή γνώση των πολιτιστικών και είναι έτοιμος να δώσει άλλον αέρα σε αρκετούς τομείς που αφορούν τον Δήμο. Να δουλέψει με αρχή του το συνέργαζομαι για να συμβάλλει ώστε τα λόγια να γίνονται πράξη.

 

Ευάγγελος Ζουρνατζής

Ή αλλιώς ο Βαγγέλης ο Αστυνομικός. Συνταξιούχος πια… εδώ πατάει εκεί βρίσκεται!!! Εξακολουθεί να είναι πάντα δίπλα στον πολίτη, πρόθυμος να βοηθήσει όπου χρειαστεί!

Μπορεί να τον συναντήσεις την ίδια μέρα σε διάφορα χωριά του Δήμου μας γιατί έχει φίλους παντού!

Ανήσυχος πάντα, εντοπίζει μικρά και μεγάλα προβλήματα με στόχο να λυθούν ώστε να μην ταλαιπωρούν τους δημότες. Πάντα μεθοδικός και επίμονος μέχρι να το καταφέρει.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το ήθος του.

Είπε θα συμμετέχει ξανά μόνο αν πραγματικά πιστέψει ότι αξίζει… και είναι ΕΔΩ στο συνΕργάζομαι με την ισχυρή θέληση και τις ικανότητες του να συμβάλει ώστε τα λόγια να γίνονται πράξη.

 

Δημήτριος Κοσμίδης

Όταν μιλάς μαζί του μάλλον στις κουβέντες βρίσκεις την έννοια της ντομπροσύνης, η ευθύτητά του μπορεί να σε ξαφνιάσει αλλά ταυτόχρονα σε κάνει να αντιληφθείς ότι πάντα υπάρχει και η άλλη άποψη σε έναν διάλογο.

Είναι αυτό που λέμε «καλό παιδί», κοντά στη νεολαία και δίπλα σε κάθε ανάγκη της ομάδας του Καλαμπακίου.

Εξάλλου λένε ότι ήταν καλός παίκτης, αλλά εμείς μπορούμε να πούμε ότι σίγουρα στα αρτοποιήματα δεν παίζεται.

Έχει ιδέες, τις εκφράζει με ενθουσιασμό και θέλει να τις υλοποιήσει για να κρατήσει τους νέους στον τόπο μας!

Είπε… συνΕργάζομαι και από εκείνη τη μέρα κάνει συνεχώς προτάσεις και ανυπομονεί να συμβάλλει ώστε τα λόγια να γίνονται πράξη.

 

Ιωάννης Λαφτσίδης

Ίσως οι συστάσεις να είναι περιττές γιατί είναι σε όλους γνωστός ως ο άνθρωπος του Καλαμωνα, ο Πρόεδρος που από το 2007 ζει και αναπνέει για τους συγχωριανούς του. Δεν σταμάτησε λεπτό να ενδιαφέρεται για τα έργα του τόπου του, για τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω του, να είναι ο φίλος, ο γιος, ο πατέρας, ο αδερφός. Ακόμα και όταν ο ίδιος πέρασε μπόρες, στάθηκε βράχος μπροστά σε ότι απειλούσε κάποιον στον Καλαμώνα.

Ξέρει να μοιράζεται και να συνΕργαζεται με όλους. Έτσι, δεν θα μπορούσε να είναι αλλού παρά μόνο ΕΔΩ στο συνΕργαζομαι για να μας μαθαίνει με την εμπειρία και τις γνώσεις του και γιατί πιστεύει ότι η συνΕργασία μας είναι πραγματική, ουσιαστική και έφερε αποτελέσματα που έθεσε σαν στόχο για το χωριό του.

Ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα!