Τους πρώτους υποψήφιους της παράταξης «Όλοι μαζί για το Δήμο Κ. Νευροκοπίου» έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ο επικεφαλής της παράταξης και υπ. Δήμαρχος Κ. Νευροκοπίου κ. Ελευθέριος Ταμπουρίδης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23 υποψήφιους, οι οποίοι θα τεθούν στην κρίση των συμπολιτών τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχή Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταξη «Όλοι μαζί για το Δήμο Κ. Νευροκοπίου» είναι η πρώτη παράταξη στο Δήμο Κ. Νευροκοπίου, η οποία δημοσιοποιεί ονόματα υποψηφίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ταμπουρίδη έχει ως εξής:

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Μετά από πολύ περίσκεψη και προβληματισμό αποφάσισα, ως εκπρόσωπος του συνδυασμού “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ” μαζί με τους αξιότιμους συνεργάτες μου να επιλέξουμε τη συμμετοχή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές προκειμένου να αναλάβουμε την ευθύνη της διαχείρισης των πραγμάτων του τόπου μας.

Η απόφασή μας αυτή διέπεται αποκλειστικά και μόνο από υψηλή αντίληψη καθήκοντος και είναι απαλλαγμένη από κάθε ιδιοτέλεια. Γνωρίζουμε καθαρά και απόλυτα τις μεγάλες δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Την αυτοπεποίθησή μας αυτή τη στηρίζουμε στις γνώσεις και την εμπειρία που αποκτήσαμε τόσο στην άσκηση των καθηκόντων μας κατά τα έτη 2006-2019, αλλά και ως μείζονα αντιπολίτευση (2019-2023).

Κατά τα έτη 2019-2023 δώσαμε εξετάσεις ενώπιον σας και μας γνωρίζετε. Υπερασπίσαμε τα συμφέροντα του τόπου μας όπου χρειάστηκε με τον πλέον αποφασιστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Καταθέσαμε προτάσεις υποστηρίζοντας το έργο της Δημοτικής Αρχής, δίνοντας λύσεις σε σοβαρά προβλήματα για το καλό των συμπολιτών μας. Με το έργο μας και τις παρεμβάσεις μας κρατήσαμε το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου ψηλά με γνώμονα πάντα το συμφέρον των κατοίκων του Κ. Νευροκοπίου. Αναγνωρίσαμε και στηρίξαμε το σημαντικό έργο που επιτελούν τα Τοπικά Συμβούλια.

Θεωρούμε καθήκον μας να καλέσουμε κάθε συνδημότη που αγαπά και αγωνιά για το μέλλον της οικογένειάς του, του τόπου μας και της πατρίδας μας, να συμμετέχει ενεργά και άμεσα τόσο σε όλες τις διαδικασίες των προσεχών δημοτικών εκλογών όσο και στη μετέπειτα διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων. Μόνο ως Ενεργοί Πολίτες δίνουμε νόημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, βρισκόμαστε σχεδόν 4 μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Κρίνουμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για τις προσωπικότητες του τόπου μας που δήλωσαν επιθυμία συμμετοχής στο ψηφοδέλτιό μας, ως υποψήφιοι προκειμένου να έχετε το χρόνο να τους αξιολογήσετε και να τους τιμήσετε με την ψήφο σας.

1) ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

2) ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

3) ΚΕΛΕΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4) ΜΕΣΙΣΚΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

5 ) ΜΙΡΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6) ΜΟΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

7) ΜΟΥΤΑΦΤΣΗ ΜΑΡΙΑ

8) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

9) ΠΑΠΑΪΓΝΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

10)ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

11)ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

12)ΣΕΒΑΣΤΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

13)ΣΙΩΡΑ ΜΑΡΙΑ

14)ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

15)ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

16)ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

17)ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

18)ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

19)ΤΣΕΠΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

20)ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

21)ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΣΑΪΑΣ

22)ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

23)ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ως εκπρόσωπος του συνδυασμού “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ” τους εκτιμώ και τους ευχαριστώ όλους για την προθυμία συμμετοχής τους. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον αγώνα που αναλαμβάνουν για το καλό και την προκοπή του τόπου μας, Όλοι Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ελπίζουμε βάσιμα σε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.