ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Σε ανάρτηση στο λογαριασμό στο facebook της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Νόμου μας δραστηριοποιούνται και λειτουργούν κάθε σεζόν πολλά σωματεία, τα οποία σχεδόν όλα συμμετέχουν και με παιδικές ομάδες στα παιδικά πρωταθλήματα. Η ύπαρξη και λειτουργία των σωματείων οφείλεται κυρίως στους διοικητικούς παράγοντες αυτών και στους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές, στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους και τις παιδικές ομάδες, στους φιλάθλους που συνεισφέρουν οικονομικά στην ομάδα τους.

Μέσα σε αυτό τον ποδοσφαιρικό χάρτη υπάρχει και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ομάδα του νομού μας και από τις πιο ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ-ΕΝΔΟΞΕΣ ομάδες της χώρας μας… ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ… δυο λέξεις με άπειρες σημασίες και έννοιες αλλά και μια παντοτινή σχεδόν «απαίτηση», να είναι πάντα στις ανώτερες επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου μας. Φυσικά για εμάς όλους η Α’ Εθνική (SUPER LIGA) πρέπει να είναι ο μόνιμος σταθμός της ομάδας.

Το «γιατί» σήμερα η ομάδα μας δεν βρίσκεται εκεί που είναι η φυσική της θέση, οφείλεται πιθανόν σε λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις αλλά και παραλείψεις όλων αυτών που τα τελευταία χρόνια βρίσκονταν μέσα στην ομάδα και γύρω από αυτήν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι προθέσεις τους δεν ήταν για το «καλό» της ομάδας. Όμως «κρατάμε» το παρελθόν και συνεχίζουμε…

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην ηγεσία του ποδοσφαίρου της χώρας μας σαφώς και υπάρχει προσδοκία και ελπίδα για στήριξη και ανάπτυξη του αθλήματος. Αυτό επιθυμούν όλοι όσοι θέλουν υγιές ποδόσφαιρο, υγιείς ομάδες, ανταγωνιστικά πρωταθλήματα με δίκαιες διαιτησίες, επενδυτές και πολλούς φιλάθλους στα γήπεδα.

Σήμερα στην ομάδα μας σαφώς και «τρέχει» η επιθυμία ανόδου στην ανώτερη επαγγελματική κατηγορία. Στην προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο κυρίως για αγωνιστικούς λόγους δεν εκπληρώθηκε ο στόχος της ανόδου. Η προσπάθεια όμως συνεχίστηκε και συνεχίζεται και σήμερα από αυτούς που δεν σταμάτησαν μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικης ερασιτεχνικής. Πρώτος από αυτούς φυσικά είναι ο «μέγας χορηγός» της ομάδας κ. ΜΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που σε καθημερινή βάση η έννοιά του είναι η ΔΟΞΑ.

Ένας άλλος που δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί για την επίτευξη του στόχου και έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών του, βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στα άτομα που διοικούν το ποδόσφαιρο μας. Τιμή και ταυτόχρονα φιλοδοξίες και ελπίδες για το ποδόσφαιρο του Νομού μας κι όχι μόνο.

Οι προθέσεις και οι προσπάθειες και των δυο ΔΕΝ πρέπει να αμφισβητούνται από κανέναν μας, τους υγιείς σκεπτόμενους που επιθυμούν την ανοδική πορεία της ομάδας μας. Αυτοί που αμφιβάλλουν και αμφισβητούν μπορούν να χωριστούν κυρίως σε δυο κατηγορίες: 1) σε αυτούς που δεν έχουν επαρκή γνώση και πληροφόρηση αυτών που συμβαίνουν και 2) σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν και γνωρίζουν, αλλά επανειλημμένα και λανθασμένα αμφισβητούν.

Συμπερασματικά μπορεί να ειπωθεί ότι είναι «ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ» ότι ο κάθε Δραμινός είναι πάνω απ’ ολα ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Αυτός που αμφισβητεί το «ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ» για όλους μας, το κάνει με πρόθεση και σκοπό τα προσωπικά του οφέλη, αδιαφορώντας και διαγράφοντας ειλικρινείς και φιλότιμες προσπάθειες ανθρώπων που ενεργούν ΜΟΝΟ για το «καλό» της ΔΟΞΑΣ και του Νομού.

Υ.Γ.: Όσο η ομάδα μας έχει κοντά της ανθρώπους που νοιάζονται αληθινά, και το κόσμο της (φιλάθλους και οπαδούς) δεν έχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΑ.