Με απόφαση του Δημάρχου Προσοτσάνης κ. Θόδωρου Αθανασιάδη, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, με θητεία από την 1η Δεκεμβρίου 2022 έως και τη λήξη της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου, στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα ορίστηκαν οι:

-Νίκος Σμολοκτός, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) και Κοινωνικής Προστασίας

-Γιώργος Χατζηγεωργίου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, αρμόδιος για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

-Αναστάσιος Συμεωνίδης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας και ΠΣΕΑ, Συντήρησης υποδομών και Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

-Άγγελος Κότιος, Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (σε θέματα πρωτογενή, αγροτικής και κτηνοτροφικής ανάπτυξης και αλιείας)

Αντιδήμαρχοι και στο προηγούμενο σχήμα διοίκησης του Δήμου ήταν οι κ.κ. Σμολοκτός και Κότιος, ενώ δεν είναι πλέον Αντιδήμαρχοι οι κ.κ. Άλκης Σαρίδης (ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα), Γιώργος Σύρτας και Νίκος Γρηγοριάδης. Νέα πρόσωπα είναι οι κ.κ. Χατζηγεωργίου και Συμεωνίδης.

Αν και είχε δικαίωμα να ορίσει πέντε Αντιδημάρχους, ο κ. Αθανασιάδης προχώρησε, με τη συγκεκριμένη απόφαση, στον ορισμό τεσσάρων, ενώ δεν έχει οριστεί Αναπληρωτής Δημάρχου.

Με άλλη απόφαση του Δημάρχου κ. Αθανασιάδη ορίστηκαν ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Χατζηγεωργίου και Άγγελος Κότιος και ως μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής οι Αντιδήμαρχοι Άγγελος Κότιος και Νίκος Σμολοκτός.