ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Δράμας κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος συνυπέγραψε τις εξής ερωτήσεις, οι οποίες κατατέθηκαν μετά από πρωτοβουλία συναδέλφων του:

-Ερώτηση 43 Βουλευτών προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Αθλητισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με θέμα «Απουσία μέτρων στήριξης για το ελληνικό βιβλίο».

-Ερώτηση 32 Βουλευτών προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με θέμα «Προτίθεται η Κυβέρνηση να προχωρήσει την έκδοση προσκλήσεων για επιχορήγηση υφιστάμενων αλλά και νέων φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας;»

-Ερώτηση 53 Βουλευτών προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα «Ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων».

-Ερώτηση με θέμα «Διεκδίκηση Αποζημίωσης του Ελληνικού Δημοσίου και των ασφαλιστικών οργανισμών από την ελβετική φαρμακοβιομηχανία NOVARTIS», η οποία κατατέθηκε από τους 7 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο.

Τέλος, ο κ. Ξανθόπουλος συνυπέγραψε τροπολογία 69 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία της πρώτης κατοικίας-Διεύρυνση του νομικού πλαισίου, αύξηση αξίας ακινήτου και εισοδήματος οφειλετών, ευνοϊκότερος υπολογισμός δόσεων και ύψους οφειλής.