Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στη Δράμα τη χθεσινή (1/7) ημέρα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες, μνημεία και χώρους πολιτιστικού και οικολογικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Raycap, στη Βιομηχανική Περιοχή, όπου και ξεναγήθηκε στην υπερσύγχρονη μονάδα από τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Κώστα Αποστολίδη.

Ακόμη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφτηκε το Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης κ. Σταύρος Κεχαγιάογλου. Η κ. Σακελλαροπούλου ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Ενημέρωσης από τον κ. Κεχαγιόγλου, ο οποίος επεσήμανε πως πρωταρχικό μέλημα και στόχος του Κέντρου Πληροφόρησης είναι η ευαισθητοποίηση των  παιδιών πάνω σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος μέσα από την υλοποίηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων. Στο τέλος της ξενάγησης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάθισε στην παιδική γωνιά του Κέντρου και παρακολούθησε το ενημερωτικό βίντεο για τα παιδιά με πρωταγωνιστή του Ρόπι τον αρκουδάκο.

Επόμενος σταθμός των επισκέψεων της κ. Σακελλαροπούλου ήταν το Σαντιρβάν τζαμί στο κέντρο της πόλης, το οποίο χάρη στην εταιρεία Raycap αποκαταστάθηκε και συντηρήθηκε.

Το πρόγραμμα της κ. Σακελλαροπούλου ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο οινοποιό Κτήμα Τέχνη Οίνου στο Μικροχώρι, όπου και παρατέθηκε επίσημο δείπνο προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας.