Ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων Armando Sina θα αγωνιστεί με τους Δραμινούς και τη νέα χρονιά. Ο νεαρός ταλαντούχος αριστερός εξτρέμ την περίοδο που πέρασε πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής και είχε την δυνατότητα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του ενώ σε αρκετά παιχνίδια είχε και μεγάλο σκοράρισμα.

Ο αθλητής ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του συλλόγου, ήταν πρωταγωνιστής της ομάδας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες κλήθηκε στις Εθνικές Παίδων, Εφήβων και δεν έλλειψε από καμιά δραστηριότητά τους.

Στα Play Off στο 2ο παιχνίδι είχε ένα διάστρεμμα που τον άφησε έξω από προπονήσεις για 2 εβδομάδες και όλοι ελπίζουν ότι σύντομα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και για την εφηβική ομάδα. Armando περαστικά και να έχεις μια νέα σαιζόν όπως την ονειρεύεσαι.

Ο Αrmando Sina δήλωσε για την παραμονή του στην ομάδα που τον γέννησε αθλητικά: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Bianco Monte Δράμα 1986. Σε αυτήν την ομάδα νιώθω σαν την οικογένειά μου και όλα λειτουργούν τέλεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την καθημερινή στήριξη και βοήθεια καθώς και τον προπονητή μου Σάκη Βαλαβάνη για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου.