ΜΕ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31-10-2021 (ΩΡΑ 15.00) Η ΔΟΞΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ «ΑΝΑΣΑ» ΜΕ «ΟΔΗΓΟ» ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

· Σπ. Φιλίππου: Να στηρίξουμε αυτά τα νέα παιδιά

· Αποκτήθηκαν ο Σενεγελάζος Μουσταφά Σεκ και οι Χρ. Παναγιώτου, Π. Χατζηκούρτης, Π. Μουρατίδης, Α. Γεωργηεφένδης και Κ. Προκοπίου – Παρέμεινε ο Α. Τάσιος –Προωθήθηκαν στην α’ ομάδα οι Β. Κυριαζής και Δ. Γεωργιάδης

Η Δευτέρα 11-10-2021 είναι η ημερομηνία – «ταφόπλακα» και αποχαιρετισμού για την ΠΑΕ Δόξα στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και η μετάβαση – υποβιβασμός στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το πώς και το γιατί είναι γνωστά και καταγεγραμμένα ως αρνητική εξέλιξη.

Ουσιαστικό πλάνο προγραμματισμού για την Γ’ Εθνική δεν υπήρχε και τώρα πριν την εκπνοή της προθεσμίας ενισχύσεις και προσθήκες είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι όποιες προσδοκίες για την περίοδο που ξεκίνησε είναι θεωρητικές, με δεδομένο ότι από τις 12 αγωνιζόμενες οι 5 θα υποβιβασθούν. Ήδη η αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ορφέα Ξάνθης (0-0) ήταν μια πρόγευση ότι η κατηγορία θα είναι για τα δεδομένα άκρως ανταγωνιστική.

 

Σπ. Φιλίππου: Έχουμε οδηγό το πάθος και τον ψυχισμό

 

Με την παραπάνω φράση ο φέρελπις Δραμινός προπονητής των Μαυραετών Σπύρος Φιλίππου μετά το ισόπαλο με τον Ορφέα Ξάνθης και με αριθμητικό υστέρημα των 2 αποβολών περιέγραψε τη φιλοσοφία της ομάδας, καθώς οι νεαροί παίχτες επέδειξαν πάθος και δύναμη, στέλνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα.

 

Νίκη την Κυριακή

 

Αυτό είναι το σύνθημα για τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αγωνιστική απέναντι στον Θερμαϊκό (Κυριακή 31 Οκτωβρίου, ώρα 15.00). Με δεδομένες τις δύο απουσίες λόγω των αποβολών των Παπαϊωάννου – Πετρίδη, οι νέες εντάξεις – προσθήκες σίγουρα δίνουν λύσεις για το τεχνικό επιτελείο.

 

Οι νέες προσθήκες

 

Τις τελευταίες ημέρες ανακοινώθηκαν οι εξής προσθήκες παιχτών:

-Αποκτήθηκε ο Σενεγαλέζος επιθετικός Μουσταφά Σεκ

-Αποκτήθηκε ο εξτρέμ Χριστόφορος Παναγιώτου

-Ανανέωσε ο δεξιός μπακ Ανέστης Τάσιος

-Αποκτήθηκαν οι Πάρης Χατζηκούρτης (στόπερ), Πολυχρόνης Μουρατίδης (κεντρικός μέσος), Αντώνης Γεωργηεφένδης (κεντρικός μέσος) και Κώστας Προκοπίου (επιθετικός)

-Προωθήθηκαν στην α’ ομάδα οι Βασίλης Κυριαζής (επιθετικός) και Δημήτρης Γεωργιάδης (δεξιός μπακ)

 

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας

 

Ήδη έχουν τεθεί σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας περιόδου 2021-2022 της Δόξας Δράμας σε πολύ καλές τιμές.