Η ΜΕΤΟΧΙΚΗ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

  • Στη Δράμα αναμενόταν ο Κύπριος Χ. Πάτσης, εκπρόσωπος της «POTEMKIN CONSULTING LTD», για οριστικοποίηση της μεταβίβασης των μετοχών
  • Οριστικοποιούνται οι όροι και τα δεδομένα της κατηγορίας (Super League 2)
  • Άμεση λύση σε διοικητικό – αγωνιστικό προγραμματισμό «φωνάζει» ο χρόνος και οι φίλαθλοι

 

Το φετινό καλοκαιρινό σήριαλ στην ΠΑΕ Δόξα δεν έχει τελειωμό, αφού πέρασε το πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου και υπάρχει ασάφεια – αβεβαιότητα και προβληματισμός.

Η δημόσια δήλωση της ΠΑΕ Δόξα ότι επήλθε συμφωνία απόκτησης των μετοχών από την κυπριακή εταιρεία «POTEMKIN CONSULTING LTD» δεν κατέστη οριστικό γεγονός.

Έτσι, διαφάνηκε «ρήξη» στον ψυχισμό και στη συνένωση μεταξύ της τωρινής Διοίκησης και των Κύπριων επενδυτών με αποτέλεσμα να βρεθούν φίλαθλοι έξω από τα γραφεία του Συλλόγου.

Τα ερωτήματα είναι δεδομένα:

α) Ποια είναι η συμφωνία, οι όροι, το χρονοδιάγραμμα μεταξύ των διοικούντων της ΠΑΕ και των Κύπριων επενδυτών.

β) Η απουσία ενημέρωσης – επικοινωνίας είναι για δεδομένα ΠΑΕ άνευ προηγουμένου.

γ) Ο αγωνιστικός σχεδιασμός ποιος είναι, ποιος τον πραγματοποιεί και ποιο το πλάνο.

δ) Ποιες οι νομικές δεσμεύσεις και από πότε ισχύουν για τους νέους μετόχους.

ε) Η χρηματοδότηση της ΠΑΕ μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου εάν είναι μέσω διασφαλίσεων;

στ) Και τέλος, ποιος έχει τη νομική και ηθική ευθύνη των αποφάσεων.

 

Αγωνιστικά η Δόξα στη Super League 2;

 

Η διαφαινόμενη οριστικοποίηση της Super League 2 με συμμετοχή 12 ομάδων προσδίδει αγωνιστικά στην κατηγορία bonus σε επίπεδο και απαιτήσεις. Η συμμετοχή της Ξάνθης (πρωτίστως) και του Πανιωνίου που υποβιβάστηκαν από τη Super League 1 είναι ένα στοιχείο για το επίπεδο των ομάδων.

Στην ΠΑΕ Δόξα ο αγωνιστικός προγραμματισμός χρονικά είναι ήδη play out, αφού υπάρχει δυστοκία διοικητική – μετοχική. Χρόνος για μεταγραφές σίγουρα υπάρχει, όμως το ερώτημα είναι εάν υπάρχουν κεφάλαια. Χωρίς στιβαρή διοικητική δομή στο όποιο αγωνιστικό προφίλ απαιτήσεις δεν μπορούν να υπάρχουν.