Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ «ΠΙΛΟΤΗΡΙΟΥ» (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) ΣΤΟΝ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-2022 ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ

 

  • Κ. Κετσιεμενίδης (νέος προπονητής Δόξας): Μια υπόσχεση δίνω, η ομάδα θα είναι μαχητική και ανταγωνιστική
  • Μ. Ευθυμιάδης (νέος Γενικός Αρχηγός Δόξας): Μετά από 36 χρόνια σε όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου, η πρόσκληση της Δόξας είναι τιμή για μένα
  • Δ. Περσίδης (Πρόεδρος Γ.Σ. Δόξα): Γενική πρόσκληση για στήριξη
  • Πανθρακικός – Βύρων (Καβάλας) – Καμπανιακός από 1ο Όμιλο, Αστέρας Τριποτάμου (Ημαθία) – Α.Ο. Χανιώτη (Χαλκιδική) – Σβορώνος (Πιερία) από 2ο Όμιλο στη Γ’ Εθνική
  • Η ΕΠΟ αποφασίζει για τη συγκρότηση των 4 ομίλων

 

Η επίσημη παρουσίαση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νέου προπονητή της Δόξας Κυριάκου Κετσιεμενίδη και των βοηθών του Μιχάλη Δημητριάδη και Χάρη Μιχαλάκη, του νέου προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Δαύκου καθώς και του νέου Γενικού Αρχηγού Μάκη Ευθυμιάδη, έγινε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στα γραφεία του συλλόγου.

Αρχικά την παρουσίαση άνοιξε ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα Δημήτρης Περσίδης ο οποίος προλογίζοντας την εκδήλωση έδωσε ένα πρώτο στίγμα από την πλευρά της διοίκησης, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «…Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή ομάδα που θα κερδίζει τον καλύτερο του ομίλου. Ό,τι είχαμε κάνει, όταν αναλάβαμε, στη διάρκεια του δευτέρου γύρου όπου η ομάδα ήταν αήττητη και δεν έχασε από κανένα αντίπαλο. Εχουμε κάνει ήδη συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για να έρθουν στην ομάδα, αλλά επειδή δεν υπάρχει κάτι το τελεσίδικο δεν μπορούμε να πούμε ακόμη κάποια ονόματα. Όπως και στις περισσότερες ομάδες έτσι και σε εμάς το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι το οικονομικό. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε θέλουμε την στήριξη όλων. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την ομάδα. Θέλουμε τη στήριξη όλων για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο που θα βάλουμε. Είμαστε ανοιχτοί σε όλους και στον καθένα που θέλει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται, με τη φυσική του παρουσία ή με την οικονομική του στήριξη».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος Γενικός Αρχηγός της Δόξας Μάκης Ευθυμιάδης, ο οποίος παρουσίασε ο ίδιος τον εαυτό του λέγοντας: «Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εδώ και 36 χρόνια μέσα από το κομμάτι της διαιτησίας που μου έδωσε τη δυνατότητα να το γνωρίσω σε όλα του τα επίπεδα. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου και τις εικόνες που έχω θα μπορέσω να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της διοίκησης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου για την πρόταση που μου έκανε δια του Προέδρου του παρουσιάζοντάς μου τον προγραμματισμό που κάνουν για την νέα χρόνια στον οποίο μου ζητήσανε να συμμετέχω. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για μένα αλλά και για οποιοδήποτε θα ήταν στη θέση μου. Πιστεύω ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τη χαμένη αξιοπιστία της ομάδας. Ξεκίνησε εδώ και μερικούς μήνες αυτή η προσπάθεια από τη σημερινή διοίκηση αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει πιο έντονη…».

Αμέσως μετά, σειρά πήρε ο νέος προπονητής της ομάδας Κυριάκος Κετσεμενίδης λέγοντας ότι: «Κάνουμε αυτή την εκδήλωση θέλοντας να δείξουμε ότι όλοι είμαστε μια γροθιά για να φτιάξουμε από την αρχή την ομάδα και να την πάμε εκεί που της αρμόζει. Για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στο τιμόνι αυτής της ομάδας και σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο φορτίο. Αυτό το έχω ήδη εμπεδώσει πολύ καλά από αυτά που βλέπω μέχρι τώρα. Είναι η πιο ιστορική ομάδα του ομίλου και δεν της αρμόζει η θέση της στη Γ’ εθνική. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική. Ξέρουμε τα οικονομικά προβλήματα που βιώνει η Δόξα όπως και όλη η Ελλάδα. Δεν θέλουμε να κάνουμε παράλογα άλματα αλλά να είμαστε αξιόπιστοι σαν ομάδα. Δεσμεύομαι ότι η ομάδα θα δουλέψει σε σημείο που να είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Γι’ αυτό δεσμεύομαι. Ξέρουμε την κατηγορία, έχω κάνει και πρωταθλητισμό με το Νέστο και γενικά ξέρουμε τι μας περιμένει. Θέλει υπομονή από όλους και να είστε σίγουροι ότι θα δείτε αυτό που περιμένετε. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τα παιδιά της Δράμας και αν θα έρθουν κάποια από άλλες περιοχές θα είναι για να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Αυτά και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι δύο συνεργάτες του προπονητή, ο γυμναστής Μιχάλης Δημητριάδης και ο βοηθός- αναλυτής Χάρης Μιχαλάκης, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Δαύκος.