Σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναφέρονται τα εξής:

Τη Δευτέρα 29-3-2021 ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης πραγματοποίησε ανοιχτή τηλεδιάσκεψη όλων των μελών του, με παρουσία –συμμετοχή του Περιφερειάρχη κ. Μετιου.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο Περιφερειάρχης μάς ενημέρωσε γύρω από τη μη επιστρεπτέα προκαταβολή της Περιφέρειας και ακολούθως απάντησε στα αντίστοιχα ερωτήματά μας. Στη συνέχεια ενημερώσαμε τον κ. Μετιο για τα προβλήματα που θα προκύψουν όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία της δραστηριότητάς μας κατά το άνοιγμά της. Ακολούθησε διάλογος με σειρά ερωτήσεων, παρατηρήσεων, προτάσεων.

Μας άκουσε προσεκτικά και δεσμεύτηκε σε νέα τηλεδιάσκεψη άμεσα με την συμμετοχή και των υπολοίπων φορέων που έχουν σχέση με τη δραστηριότητά μας, ώστε να δοθούν λύσεις στα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν.

Επίσης υπήρξε ευχαριστήριο προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ευφραιμίδη Νικόλαο και προς τον κ. Μετιο για τις ενέργειές τους, ώστε να υπάρξει γρήγορη εύρεση και δημιουργία πίστας εξέτασης-εκπαίδευσης δικύκλων που τόσο σημαντικός είναι για τους συναδέλφους μας και την τοπική κοινωνία του Ν. Ξάνθης.

 

Ο Πρόεδρος

Μαστοράκης Αντώνιος

Ο Γ. Γραμματέας

Μακρόπουλος Δημήτριος