Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, η οποία υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κ. Γιώργο Δεμερτζή, “το δημοτικό ωδείο Δράμας ξεκινά την λειτουργία του από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 με διαδικτυακά μαθήματα”.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται ακόμη τα εξής: “Μετά την τελευταία επικοινωνία (7-1-2021) που είχαμε με τη Διεύθυνση Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Πολιτισμού, προσωρινά και μέχρι νεότερης οδηγίας, μπορούν να πραγματοποιούνται μαθήματα στις δομές καλλιτεχνικής εκπαίδευσης μόνο διαδικτυακά και όχι δια ζώσης.

Για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του ωδείου, θα καλέσουμε τους καθηγητές του Οργανισμού να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες για την επανέναρξη των διαδικτυακών μαθημάτων (ώρες μαθημάτων, σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα, κ.λ.π.)”.

Τέλος, στην ανακοίνωση περιλαμβάνονται και ευχές προς τους σπουδαστές του Ωδείου: “Χρόνια Πολλά, ατομική και οικογενειακή υγεία και μια καλή και δημιουργική χρονιά”.