ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΟΛΥΜΠΙΑ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.30 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 20.30

 

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις «Πινόκιο» & «Κοκκινοσκουφίτσα» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του ,καθώς παρουσιάζει για 8ο καλοκαίρι σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Ο εννεαμελής θίασος του Μικρού Θεάτρου Λάρισας , με τα εντυπωσιακά πάντοτε σκηνικά του, τα απίθανα κοστούμια και τις ποιοτικές μουσικές του, παρουσιάζει την παράσταση της χρονιάς.

«Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια», μια παιδική παράσταση που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη των μικρών αλλά και μεγάλων φίλων μας.

 

Λίγα λόγια για το έργο…

 

Τα 7 κατσικάκια μένουν μονά στο σπίτι καθώς η μαμά κατσίκα πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. Ο λύκος ξέρει ν αλλάζει τη μορφή του. Θα τον γνωρίσετε όμως απ τη χοντρή, βραχνή φωνή του κι απ’ τα μαύρα του πόδια .Παρ όλο που τα κατσικάκια υπακούν ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρύβεται. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί… τότε έρχεται η ώρα που ο Λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

 

Συντελεστές παράστασης

 

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΕΝΤΟΥΡΟΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ, ΑΝΝΑ ΚΡΙΝΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ, ΚΩΝ/ΝΑ ΤΣΙΡΙΜΩΝΑ, ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ & ο JASON COLLINS

Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Σκηνογραφία: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Κοστούμια: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ

Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ

Κίνηση-χορογραφίες: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Δημόσιες σχέσεις: ΜIKRO THEATRO

Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΔΡΑΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ώρες 18.30 & 20.30

Διάρκεια: 87 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών) Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109

Προπώληση: 8 € Ταμείο Θεάτρου: 10 €, τηλ 25213 37237

VIVA.GR

*Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*