ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου για τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 παρουσιάζει το αριστουργηματικό έργο του Ιουλίου Βερν «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες» με πρωταγωνιστή στο ρόλο του Φιλέα Φογκ τον δημοφιλή μας ηθοποιό Χάρη Ρώμα!

Έτσι λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του Χάρη Ρώμα με την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στο έργο «Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ» οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Το νέο έργο που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μικροί και μεγάλοι κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές θα «ζωντανέψει» στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι – παράσταση – με Οδηγό τον Φιλέα Φογκ που με τη βοήθεια του αερόστατου του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80 Ημέρες θα μας γνωρίσουν όλο τον κόσμο!

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε μαγικές χώρες και άλλους λαούς!

Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως ο Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής Φιλέας Φογκ (Χάρης Ρώμας) σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την Ελλάδα μία από τις πιο αρχαίες χώρες του κόσμου!

Η πανελλαδική πρεμιέρα της παράστασης έχει οριστεί από την Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου που επισκέπτεται την πόλη μας για 12η συνεχή χρονιά (!) να γίνει στη ΔΡΑΜΑ την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου – Ωδείο Δράμας – ΩΔΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ – Ώρες παραστάσεων 5.30μ.μ. & 7.30μ.μ.

Προπώληση εισιτηρίων Βιβλιοπωλείο «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» & στον Άγιο Αθανάσιο βιβλιοπωλείο «ΓΝΩΣΗ & ΠΑΙΔΕΙΑ».

Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€ – Τηλ. 6944.283935

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

Σύντομα θα έχουμε και νέες πληροφορίες καθώς και φωτογραφίες από τις πρόβες του «ΤΑΞΙΔΙΟΥ»

Ε ως τότε κλείστε θέση για το πιο συναρπαστικό ταξίδι… στο τηλ. 6944283935