ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΨΥΧΟ-ΛΟΓΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ»

 

Υποψήφιος στα Βραβεία Public με το βιβλίο «Ψυχο-λογικά μυστικά που μακάρι να γνώριζα νωρίτερα» (εκδόσεις i-write) είναι ο Δραμινός μαθηματικός, συγγραφέας και coach Coach Θετικής Ψυχολογίας κ. Δημήτρης Φλαμούρης.

Ο θεσμός των Βραβείων Βιβλίου Public διεξάγεται για έβδομη χρονιά, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό με τη ψήφο του να αναδείξει τους τίτλους και τους συγγραφείς που ξεχώρισαν για το 2019. Μέσα από τη διεύθυνση www.publicbookawards.gr, οι αναγνώστες μπορούν να εκφράσουν τις προτιμήσεις τους επιλέγοντας ανάμεσα σε 2.350 τίτλους βιβλίων από 1.700 συγγραφείς και 145 εκδότες. Πέρυσι συμμετείχαν 189.775 βιβλιόφιλοι, χαρίζοντας 301.254 ψήφους στα αγαπημένα τους βιβλία.

Η πρώτη φάση της διαδικασίας επιλογής έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουλίου. Στην επόμενη φάση, από 13 έως 26 Ιουλίου, το κοινό θα ψηφίσει ένα από τα δέκα δημοφιλέστερα βιβλία από κάθε κατηγορία, όπως αυτά θα προκύψουν από τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης, ώστε να αναδειχθούν οι μεγάλοι νικητές του 2019. Οι δέκα κατηγορίες για τις οποίες μπορεί να ψηφίσει το κοινό είναι οι εξής: ελληνικό μυθιστόρημα, μεταφρασμένο μυθιστόρημα, ελληνικό διήγημα, ελληνικό on-fiction, ελληνική σύγχρονη ποίηση, ελληνική παιδική λογοτεχνία, ελληνική εφηβική λογοτεχνία, ευ ζην και αξέχαστος ήρωας – ηρωίδα. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά, λόγω των συνθηκών, στις 27 Ιουλίου.

Ο Δημήτρης Φλαμούρης με τα «Ψυχο-λογικά μυστικά που μακάρι να γνώριζα νωρίτερα» είναι υποψήφιος στην κατηγορία ευ ζην και όποιος επιθυμεί μπορεί να τον ψηφίσει στον εξής σύνδεσμο: https://www.publicbookawards.gr/2020/vote2020.php?auto=1&CatID=8&id=1430