ΔΕΚΠΟΤΑ

 

Σε ανακοίνωση της ΔΕΚΠΟΤΑ του Δήμου Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Άλλη μια φορά η ΔΕΚΠΟΤΑ απέδειξε πως ότι διοργανώνει, το κάνει σωστά και έχει πάντα επιτυχία. Έτσι λοιπόν, οι εκδηλώσεις της Δευτέρας 29/6 Drive in Cinema και της Τρίτης 30/6 Drive in Disco music είχαν απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία το Τμήμα Τροχαίας Δράμας, το Πυροσβεστικό Τμήμα, τον Ερυθρό Σταυρό και όλους όσοι συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Φυσικά περισσότερο από όλους θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον εκλεκτό λαό της Δράμας και ιδιαίτερα τους νέους Δραμινούς οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών. Σε αυτούς δίνουμε την υπόσχεση, πως η ΔΕΚΠΟΤΑ θα συνεχίσει να είναι όρθια και να προσφέρει πάντα με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τους Δραμινούς και τον Πολιτισμό.

Τέλος, άλλη μια απόδειξη πως ότι κάνει η ΔΕΚΠΟΤΑ έχει επιτυχία είναι το Summer Camp Πολιτισμού για τα παιδιά, για το οποίο ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε 3 φορές τον αριθμό των παιδιών που μπορούμε να φιλοξενήσουμε. Το μεγάλο αυτό ενδιαφέρον των γονέων για το μοναδικό αυτό πρόγραμμα, μας γέμισε χαρά, αισιοδοξία αλλά και ευθύνη για το μέλλον, ενώ ταυτόχρονα μας δημιούργησε προβληματισμούς, αφενός γιατί μας ήταν εξαιρετικά δύσκολα να «απορρίψουμε» τις αιτήσεις κάποιων παιδιών και αφετέρου γιατί ακόμη ψάχνουμε το σοβαρό λόγο που οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου καταψηφίζουν όλες αυτές τις δημιουργικές, πετυχημένες και εν τέλει λαοφιλείς δράσεις, που προσφέρουν τα μέγιστα στη Δραμινή Κοινωνία.

Η ΔΕΚΠΟΤΑ όμως, είναι αποφασισμένη, όσο και αν την πολεμούν, όσο και αν καταψηφίζουν τη χρηματοδότηση της και τις δράσεις της, θα συνεχίσει όρθια να παράγει πολιτισμό και να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί στο πολιτισμό και στη κοινωνία της Δράμας.