Σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου ανέφερε τα εξής:

Ο Δήμος Παρανεστίου και η Δημοτική Αρχή δίπλα στους κτηνοτρόφους μας.
Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων με τους κτηνοτρόφους της περιοχής και την δέσμευση της Δημοτικής Αρχής ότι θα κάνει ότι χρειαστεί, για να στηρίξει τον κλάδο που συμβάλει τα μέγιστα στην αγροτική ανάπτυξη και στην διατήρηση του πληθυσμού μας, ο οποίος συρρικνώνεται συνεχώς, προχώρησε σε σειρά παρεμβάσεων σύμφωνα με τις προτάσεις τους.
Έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση συντήρησης και επισκευής των ποτιστρών στη Δημοτική Ενότητα Παρανεστίου στις θέσεις, Λεπίδα, Παγκάλου, Γούβες-Στάμνα, Κρήνη, Στέρνα- Ευθυμιάδη και Μελισσοχώρι- Καρόπουλου και στη Δημοτική Ενότητα Νικηφόρου, στις θέσεις εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης Σωτήρος , Ακρόπολη, Ντούλτσαϊ, Χότζαλαρ, Σαχίνι, Τουμπαλάκι, προς Ανεμογεννήτριες , Αη Γιάννη Αδριανής και Ομβριοδεξαμενή Αδριανής, δύο πάνω από την Πλατανόβρυση και δύο στο Μαυροκορδάτο και συνεχίζουμε την ολοκλήρωση όλων των υπολοίπων ποτιστρών.
Συγχρόνως βελτιώθηκε η προσβασιμότητα τόσο προς τις κτηνοτροφικές μονάδες όσο και προς τις γεωργικές καλλιέργειες με την συντήρηση των οδών και την διάνοιξη νέων. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει την προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών και θα είναι συνεχώς δίπλα στους κτηνοτρόφους και τους αγρότες που καθημερινά μάχονται για την επιβίωσή τους.