Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Τη στιγμή που η χώρα στο σύνολό της δίνει μία διαρκή μάχη και ο καθένας από τη θέση του θέτει σε προτεραιότητα το δημόσιο συμφέρον μέσα από πράξεις που ενισχύουν τη συλλογικότητα, η ανταπόκριση από ιατρικό προσωπικό για ουσιαστική αρωγή στους ασθενείς και στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Νοσοκομείου μας, είναι γεγονός.

Με την καθοριστική συνεργασία της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κας Μίνας Γκάγκα και των Διοικητών της 1ης και 4ης ΥΠΕ –αντίστοιχα- κ.κ. Παναγιώτη Στάθη και Τσαλικάκη Δημήτρη υποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά σήμερα (5/10) την κα Σκαμπελλόνε Κατερίνα – Μαρία, Ιατρό Αναισθησιολόγο του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός», που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της πολιτείας να στηρίξει έμπρακτα τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για αναχαίτιση του COVID-19 και να μας συνδράμει στην κρίσιμη για την αντοχή του προσωπικού του νοσοκομείου μας, περίοδο που διανύουμε. Θα είναι κοντά μας για να προστεθεί στο δυναμικό του Αναισθησιολογικού Τμήματος μέχρι και τις 18/10/21 και όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες, η υποδοχή από το νοσοκομείο έγινε με ενθουσιασμό.

Με αφορμή την μετακίνηση της παραπάνω ιατρού, ευχαριστούμε όλους όσοι, με τον τρόπο τους ή τις αποφάσεις του ο καθένας, συμβάλλουν ώστε η παρουσία στο Νοσοκομείο μας και των λοιπών μετακινημένων από τις μονάδες υγείας τους, να είναι πια γεγονός, προς διευκόλυνση του δικού μας έργου, ώστε να ανταποκριθούμε στο μέγιστο δυνατό στα καθήκοντά μας.

Τον συντονισμό της μετακίνησης, της φιλοξενίας και της εν γένει παραμονής συντονίζουν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου και ο Διοικητής του νοσοκομείου της 1ης ΥΠΕ «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» κ. Λαδόπουλος Θρασύβουλος, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε!

Δεν είμαστε μόνοι στην προσπάθειά μας για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσίας στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητάς μας, έχουμε συμπαραστάτες!

Αλληλέγγυοι και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

Συνεχίζουμε!

 

Η Διοικήτρια

Θεσσαλονικιά Β. Καρατζόγλου