ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. ΔΡΑΜΑΣ ΧΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Ν. ΔΡΑΜΑΣ Δ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Α. ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Απάντηση προς τον Βουλευτή Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη εξέδωσε ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νομού Δράμας κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, με αφορμή ανακοίνωση του Βουλευτή της αντιπολίτευσης σχετικά με όσα ανέφερε για τη Δράμα ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ανακοίνωση του Βουλευτή κ. Καραγιαννίδη έχει ως εξής:

«Η περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, πέραν όλων των άλλων δυσάρεστων εξελίξεων για τον κύριο Κυριαζίδη και τους συνοδοιπόρους του στη Ν.Δ. (ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis), σηματοδοτεί και την περίοδο των μεγάλων διεκδικήσεων για το Νομό Δράμας που γίνονται πραγματικότητα.

Η πρωθυπουργική δέσμευση ανοίγει τον δρόμο για τη σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία. Και αυτό ο κύριος Κυριαζίδης δεν τον αντέχει καθώς αποδεικνύει την ανεπάρκειά του και τον μακροχρόνιο εμπαιγμό του ιδίου και του κόμματός του προς τους πολίτες.

Ο γνωστός για τον χυδαίο και ακατανόητο λόγο του, χαρακτηρίζει θίασο το Περιφερειακό Συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως χαρακτήρισε και το αντίστοιχο Συνέδριο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δηλαδή, χαρακτηρίζει θίασο τον κύριο Τζιτζικώστα και τον κύριο Μέτιο που ήταν οι οικοδεσπότες και οργανωτές των δύο Περιφερειακών Συνεδρίων στη Μακεδονία. Και χαρακτηρίζει θίασο και όλους τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της Δράμας που συμμετείχαν στο Περιφερειακό Συνέδριο της Α.Μ.Θ..

Δεν είναι περίεργο κάτι τέτοιο, έτσι έμαθε να δρα και να εκφράζεται (όταν καταφέρνει να το κάνει) όλα αυτά τα χρόνια κι έτσι τον έχουμε γνωρίσει και στην πολιτική ζωή του τόπου μας.

Η Δράμα όμως προχωρά με μεθοδικότητα και συνεργασία και οι φορείς του Νομού βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν. Το υγιές κομμάτι της δραμινής κοινωνίας έχει ξεφύγει από τις λογικές “κατόπιν ενεργειών μου” και δίνει μια προοπτική στη πόλη και στο Νομό αφήνοντας του δραμάρχες στη λήθη του παρελθόντος.

Αφήνουμε τον θλιβερό κύριο Κυριαζίδη στη μιζέρια του και το πολιτικό του μίσος».

«Άρχισαν οι προεκλογικές εξαγγελίες»

 

Στην αρχική του ανακοίνωση ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Δημήτρης Κυριαζίδης ανέφερε τα εξής:

«Σε πελάγη ευφορίας – ευτυχίας πλέει η πολιτοφυλακή των παπαγάλων του ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργαζομένων “προοδευτικών” δυνάμεων του τόπου, που ανακάλυψαν και πάλι την ελπίδα. Καμαρώνουν μπροστά στα καθρεφτάκια που περίσσεψαν από τον αναπτυξιακό θίασο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που πέρασε πρόσφατα από Κομοτηνή και μοιράστηκαν πολλαπλάσια αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη από τον κ. Τσίπρα, ο οποίος ανακάλυψε και τη Δράμα, εντάσσοντας την στην Κεντρική Μακεδονία ευτυχώς, και όχι στη GORNAMAKEDONIJA.

Αφού ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε τα μεγάλα έργα για την Κεντρική Μακεδονία, πέταξε και ένα καθρεφτάκι, όπου καθρεφτίζεται και ο κάθετος οδικός Άξονας Δράμας – Αμφίπολης, ο οποίος θα κατασκευασθεί, ως ανέφερε μέσα στο 2019!!!

Κατόπιν αυτού οφείλουμε να πανηγυρίζουμε, δεδομένου ότι παραγγέλθηκε και κορδέλα, η οποία και θα κοπεί από τον κ. Πρωθυπουργό την Κυριακή, 1Απριλίου! Οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες.

Τέλος αναφορικά με τη σιδηροδρομική Εγνατία, με την ηλεκτροκίνηση σιδηροδρομικών αξόνων και συνδέσεων προαστιακών σιδηροδρομικών αξόνων, με τη συγχώνευση του ΤΕΙ Α.Μ.Θ. και με τα Ανοικτά Πανεπιστήμια προσεχώς.

Άντε και καλό προεκλογικό αγώνα και στο καλό από εκεί που ήρθαν. Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη της αλήθειας, του φωτός και της υπευθυνότητας και όχι των ψευδεπίγραφων προγραμμάτων και άυλων υποσχέσεων».