ΑΡΘΡΟ

Της Τόλης Καραγιαννίδου – Τσολπίδου

Συνταξιούχου τραπεζικής υπαλλήλου πρώην Α.Τ.Ε.

Χειμάρας Θεμιστοκλής, Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. Έκανε λόγο για «ακούσια παράλειψή» του χωρίς αναγνώριση ευθύνης για τις «χρυσές μπίζνες» που έκανε η εταιρεία του με το δημόσιο!

Δεν τον διέγραψε η Ν.Δ., γιατί παραιτήθηκε – αφού μόνο 5 μήνες μας χωρίζουν από τις εκλογές! Ο ίδιος πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος (efsyn).

ΣΥΡΙΖΑ: Επί μέρες ο Κ. Μητσοτάκης κάλυπτε τις παρανομίες και το πλιάτσικο με το κομπόδεμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του Χειμάρα Θέμη.

Π. Πολάκης: Ο Θ. Χειμάρας παραιτήθηκε πριν λίγα λεπτά, γιατί είχαμε στοιχεία για την εικονική μεταβίβαση της δεύτερης εταιρείας του. Σου είπα χθες Μητσοτάκη διώξτον όσο προλαβαίνεις. Πάρε τώρα… την εταιρεία με τα λουκάνικα…!!! Είναι ψεύτης και απατεώνας ο Βουλευτής. Να επιστρέψει τα 400.000 ευρώ που τσέπωσε.

Κ.Κ.Ε.: Από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο του Βουλευτή και του κόμματός του, όπως και η προσπάθεια να χαθεί και να μείνει στο απυρόβλητο το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο σκανδάλων της Ν.Δ.

Είναι η Ν.Δ. κόμμα των «ανήξερων» και η σαπίλα σε όλο το μεγαλείο της! (Politic.gr).

ΜέΡΑ 25: Η σήψη και η παρακμή είναι συνολική των «φιλελεύθερων» αντικρατιστών της Κυβέρνησης.

Ελληνική Λύση: Ύαινες και ριφιφί στο ελληνικό δημόσιο η Ν.Δ.

Δεν τελειώνουν οι «αμαρτίες» της Ν.Δ. Υπάρχει και τρίτη αντίστοιχη περίπτωση με παράνομες συμβάσεις με δημόσιο. Πρόκειται για Βουλευτίνα από τη Β. Ελλάδα (Thetoc).

Όσο για μένα, μένω σ’ αυτό που είπε ο γαλάζιος Βουλευτής, ότι θα ξαναείναι υποψήφιος στις φετινές εκλογές. Μα δεν ντρέπεται; Και υπάρχουν άνθρωποι που θα τον ψηφίσουν;