ΑΡΘΡΟ

Της Τόλης Καραγιαννίδου – Τσολπίδου

Συνταξιούχου τραπεζικής υπαλλήλου πρώην Α.Τ.Ε.

Είναι βέβαια η β’ φορά που ασχολούμαι με το άτομο αυτό. Διότι δεν μπορώ τους ανθρώπους που εμφανίζονται με υπεροπτικό ύφος και τάχα μου ήρεμοι, τάχα μου χαμηλών τόνων, ενώ στην πραγματικότητα βλέπουμε εκρήξεις σε ΤV, σε άλλες εκδηλώσεις με συμπεριφορές ανεπίτρεπτες για κάποιον μάλιστα που έχει εξουσία.

16/11/2022. Έχω τύψεις… είπε η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου για το 11χρονο τότε γιό της που ήθελε να του κρύψει τον χωρισμό της από το πατέρα του και έκρυβε και τις εφημερίδας.

Ήταν το 2014 στα Γιάννενα όταν ήταν Βουλευτής της Ν.Δ. και ήταν πολυτάραχο το διαζύγιό της (έγραφαν τότε οι εφημερίδες για όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο) με τον μηχανολόγο – ηλεκτρολόγο και κατά 11 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της.

5/2/2019. Σε πάνελ στην TV απευθυνόμενη σε συνομιλητή της δικηγόρο του είπε: Θα σας πάω «αίμα μέχρι τέλους». Το άκουσες;, επανέλαβε όταν ο δικηγόρος της είπε: Αυτό πού κολλάει στην ηθική της πολιτικής; Διότι ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Ν. Γεωργιάδη, Βουλευτή της Ν.Δ. στο παρελθόν, μαζί με τον Κ. Κυρανάκη. Ο Ν. Γεωργιάδης είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία έναντι αμοιβής. Καταδικάστηκε βέβαια σε 28 μήνες για ασέλγεια κατά ανηλίκων (Το Ποντίκι). Η ποινική δίωξη εναντίον του έπαυσε στο Εφετείο λόγω παραγραφής.

24/7/2022. Στην επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας λόγω της εμφάνισής της, δέχτηκε κριτική από τη δημοσιογράφο Ε. Ακρίτα που έγραψε: Εκκεντρική εμφάνιση με διαφορετικά ταξικά χαρακτηριστικά (είχε και φωτό της) περιφρόνησης για μια επέτειο που πρέπει να τιμούμε δείχνοντας σεβασμό στη νεότερη Ιστορία. Προφανώς δεν ήξερε η Βουλευτής ούτε που πήγαινε, ούτε τι εκδήλωση ήταν.

Φυσικά το ανάλογο ντύσιμο για την ανάλογη εκδήλωση. Εκτός –αδικαιολόγητη βέβαια για τον τόπο και τον χρόνο- αν ήταν η αντίδρασή της, επειδή είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύντροφό της επιχειρηματία και ήταν μόνη της.

3/11/2022. Τα ταξικά της και πάλι χαρακτηριστικά (βαφτισιμιά του Κ. Γλύξμπουργκ). Σε βάθος 80 μ. σε σήραγγα της Χεζμπολάχ (κίνημα αντίστασης στον Αραβικό κόσμο) εμφανίστηκε κρατώντας τσάντα Chanel και φορώντας λευκά παπούτσια Hogan, που αυτός ο εξοπλισμός ξεπερνά την Χεζμπολάχα για το 2022. Και οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ διοχέτευσαν τη φωτό παντού… Μόνο ένα στέλεχος του κόμματος Κ. Μητσοτάκη θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο! (Newsbreak)

Αυτά για να μαθαίνουμε, ενημερωνόμαστε για αλαζόνες χωρίς να είναι ψύχραιμοι (Κομφούκιος), να πληροφορούμαστε και να βγάζουμε συμπεράσματα για το ποιοι αξίζουν να τους επιλέγουν για να μας διοικούν.