Νέα καταγγελία για τη μητέρα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα έρχεται στο «φως», με άτομο που βρισκόταν κοντά στην οικογένεια να λέει ότι η 33χρονη απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της λίγες μέρες πριν η μικρή Τζωρτζίνα εισαχθεί στο νοσοκομείο.

«Κάλεσα γιατί έχω να σας πω κάτι πολύ σοβαρό σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα. Το έχω μάθει από άνθρωπο μέσα από την οικογένεια και θεωρώ ότι πρέπει να γίνει γνωστό, γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό» τόνισε αρχικά ο άνθρωπος που προχώρησε σε αυτή τη νέα καταγγελία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στον ΑΝΤ1, λίγες ημέρες πριν μπει η μικρή Τζωρτζίνα για πρώτη φορά στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στις 8 Απριλίου το 2021, «έγινε ένα περιστατικό: Η μητέρα, η Ρούλα, είπε ότι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και την έψαχναν όλοι τότε, οικογένεια και φίλοι από όσο ξέρω. Ωστόσο, δεν τη βρήκαν. Το παιδί, η Τζωρτζίνα, δεν γνωρίζω πού βρισκόταν εκείνες τις ημέρες. Στο σπίτι δεν υπήρχε καθόλου το παιδί εκείνο το διάστημα, δεν είδα ούτε τον Μάνο. Αυτό το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν η Τζωρτζίνα μπει στο Καραμανδάνειο».

«Η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο μπήκε στις 8 Απριλίου. Αυτό συνέβη τρεις με τέσσερις ημέρες πριν. Έμαθα από άνθρωπο της οικογένειας ότι ήταν σε κάποιο ξενοδοχείο, δεν ξέρω όμως σε ποιο. Αλλά βρισκόταν σε κάποιο ξενοδοχείο. Αυτό που μου είπαν είναι ότι απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της και ουσιαστικά ήθελε να την ψάξει ο Μάνος, αλλά μάλλον ο Μάνος δεν έδωσε σημασία» προσθέτει έπειτα.

Διαβάστε επίσης:

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, «Μετά από κάποιες ημέρες που είχε εξαφανιστεί, εμφανίστηκε και πήρε το παιδί της και μετά, την επόμενη ημέρα που πήρε το παιδί, πήγε στο Καραμανδάνειο το παιδί με σπασμούς. Μου φάνηκε πολύ περίεργο όταν το άκουσα όλο αυτό».

Στο τέλος, το άτομο που κάνει την καταγγελία σχολίασε πως «ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της, μετά το παιδί να πάει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς» και «στις 11 του μήνα να πάθει την ανακοπή. Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα, δεν δένουν στο μυαλό μου».

Εβδομάδα εξελίξεων στην Πάτρα

Σημειώνεται πως εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκίνησε αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών, καθώς οι Αρχές αναμένεται να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

Διαβάστε επίσης:

Όσον αφορά στη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των κοριτσιών από τις διωκτικές και τις ιατροδικαστικές Αρχές φαίνεται πως προχωρά με αργούς ρυθμούς.

Όπως φαίνεται, ειδικότερα, έχουν ολοκληρωθεί οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας και μένουν οι διασταυρώσεις και συγκρίσεις με άλλα στοιχεία. Οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι η αλήθεια θα φανεί, μετά την εξονυχιστική ανάλυση των δεδομένων, που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.

Πηγή: ethnos.gr