ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, το σώμα αποφάσισε για τη σύνθεση των νέων Διοικητικών Συμβουλίων στις δημοτικές επιχειρήσεις και στα νομικά πρόσωπα του Δήμου. Συγκεκριμένα ορίστηκαν Δ.Σ. για τη ΔΕΥΑΔ, την ΔΕΚΠΟΤΑ, τον Πολιτιστικό Οργανισμό – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και το Νομικό Πρόσωπο (λεπτομέρειες για ζητήματα σχετικά με τη διαδικασία επιλογής των μελών καταγράφονται σε προηγούμενη σελίδα της εφημερίδας).

 

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΔ

 

Στο 11μελές Δ.Σ. της ΔΕΥΑΔ συμμετέχουν από πλευράς της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τάσος Χατζηγιάννης (Πρόεδρος), Ανδρέας Χαραλαμπίδης, Αναστασία Τόλιου, Ανέστης Δερματίδης, Γιάννης Καψημάλης και η δημότισσα Μαρία Γιάγκα.

Από πλευράς αντιπολίτευσης συμμετέχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παρθένα Κιόρτεβε («Project Δράμα 2020») και Στέργιος Ηλιόπουλος («Αυτοδιοίκηση Πολιτών») και ο δημότης ο Γιώργος Καλαϊτσίδης («πόλη+ζωή»).

Αναπληρωματικά μέλη από πλευράς Δημοτικής Αρχής είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Δεμερτζής, Μιχάλης Μουρβετίδης, Μιχάλης Τάσσου, Χρήστος Κυριακίδης και η δημότισσα Ειρήνη Κουτελίδου. Από πλευράς αντιπολίτευσης αναπληρωματικά μέλη είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέξανδρος Τσιαμπούσης και Μιχάλης Μλεκάνης και η δημότισσα Παναγιώτα Συμεωνίδου – Λενικάκη.

Επίσης στο Δ.Σ. συμμετέχει εκπρόσωπος των εργαζόμενων στη ΔΕΥΑΔ και εκπρόσωπος από την Οικολογική Κίνηση Δράμας.

 

Το Δ.Σ. της ΔΕΚΠΟΤΑ

 

Στο 11μελές Δ.Σ. της ΔΕΚΠΟΤΑ συμμετέχουν από πλευράς της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λευτέρης Καλλινικίδης (Πρόεδρος) και Αναστασία Τόλιου και οι δημότες Δήμητρα Πατρωνίδου, Δημήτρης Τσακαλίδης, Ευτυχία Βούγκαλη και Αμαλία Μακροπούλου.

Από πλευράς αντιπολίτευσης συμμετέχουν από την παράταξη «πόλη+ζωή» οι δημότες Κυριακή Κωφίδου (Αντιπρόεδρος) και Χρήστος Τζιρίτης και από την παράταξη «Project Δράμα 2020» ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μουχτάρης και η δημότισσα Βασιλική Κασάπη.

Αναπληρωματικά μέλη από πλευράς Δημοτικής Αρχής είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάκης Ευθυμιάδης και Χρήστος Κυριακίδης και οι δημότες Ειρήνη Κουτελίδου, Δημήτρης Μανώλας, Αναστασία Κουπτσίδου και Γλυκερία Μπουρουτζόγλου. Από πλευράς αντιπολίτευσης αναπληρωματικά μέλη είναι οι δημότες Παρθένα Καλατζίδου, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Ραδής Θεοδωρίδης και Θεοδώρα Κατρανίτσα.

Επίσης στο Δ.Σ. συμμετέχει και εκπρόσωπος του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας.

 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού – Φ.Τ.Μ.Μ.

 

Στο 11μελές Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας συμμετέχουν από πλευράς της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Δεμερτζής (Πρόεδρος) και Μάκης Ευθυμιάδης και οι δημότες Ανέστης Τοπαλίδης, Μαρία Γιάγκα, Μαρία Παπαγεωργίου και Αθανάσιος Πάππος.

Από πλευράς αντιπολίτευσης συμμετέχουν από την παράταξη «πόλη+ζωή» ο Δημοτικός Σύμβουλος Φώτης Νικολαΐδης (Αντιπρόεδρος) και ο δημότης Δημήτρης Κυριαζίδης, από την παράταξη «Project Δράμα 2020» ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Χρυσοχοΐδης και από την παράταξη «Αυτοδιοίκηση Πολιτών» η δημότισσα Γιάννα Καραγαϊτάνη.

Αναπληρωματικά μέλη από πλευράς Δημοτικής Αρχής είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδρέας Χαραλαμπίδης και Μιχάλης Μουρβετίδης και οι δημότες Χρήστος Παπαδόπουλος, Δήμητρα Πατρωνίδου, Ειρήνη Κουτελίδου και Ηλίας Ευθυμιάδης. Από πλευράς αντιπολίτευσης αναπληρωματικά μέλη είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μυστακίδης και οι δημότες Γιάννης Παντούδης, Μαρία Βαμβακίδου και Κατερίνα Βογιατζή – Κυνιαζοπούλου.

Επίσης στο Δ.Σ. συμμετέχει και εκπρόσωπος των εργαζομένων.

 

Το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου

 

Στο 11μελές Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου συμμετέχουν από πλευράς της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανέστης Δερματίδης (Πρόεδρος) και οι δημότες Ζωή Καρυοφυλλίδου, Γιώργος Ψαρράς, Αναστασία Βασιλείου, Νίκη Σαραλιώτου. Επίσης από τον Δήμαρχο κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο προτάθηκε και συμμετέχει ο Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Προοπτική για τη Δράμα» Κοσμάς Καλαϊδόπουλος.

Από πλευράς αντιπολίτευσης συμμετέχουν από την παράταξη «πόλη+ζωή» η Δημοτική Σύμβουλος Χρύσα Σιδερά, από την παράταξη «Project Δράμα 2020» ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχιλλέας Παπαδόπουλος (Αντιπρόεδρος) και η δημότισσα Χριστιάνα Γεωργιάδου και από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μήτρου.

Αναπληρωματικά μέλη από πλευράς Δημοτικής Αρχής είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Χατζηγιάννης και οι δημότες Αναστασία Κουπτσίδου, Δημήτρης Σιδηρόπουλος, Μαρία Γιάγκα, Ειρήνη Κουτελίδου και Γιάννης Κυπαρίσσης. Από πλευράς αντιπολίτευσης αναπληρωματικά μέλη είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Φώτης Νικολαΐδης και οι δημότες Μαρία Κρουσόβαλη, Βαγγέλης Αράπογλου και Κώστας Δημητριάδης.

Επίσης στο Δ.Σ. συμμετέχει και εκπρόσωπος των εργαζομένων.