Σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο Εθελοντών «Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας», διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά την πρωτότυπη δράση «Γίνε Νονός». Μέσω της συγκεκριμένης δράσης, κάθε παιδί σε ανάγκη εκφράζει την επιθυμία του για κάποιο πασχαλινό δώρο και στη συνέχεια, αφού δημιουργηθεί η λίστα με τις συνολικές επιθυμίες, οι ανώνυμοι «νονοί» καλοσύνης επικοινωνούν μαζί μας ώστε να τους ενημερώσουμε σχετικά με το δώρο που μπορεί να αναλάβει ο καθένας. Ταυτόχρονα προτρέπουμε το δώρο να συνοδεύεται από ευχές και μηνύματα αγάπης, πάντα διαφυλάττοντας τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ανώνυμου νονού.

Το Σωματείο μας σε συνεργασία με τις 5 Κοινωνικές Υπηρεσίες του Ν. Δράμας (Δράμας, Προσοτσάνης, Δοξάτου, Κ. Νευροκοπίου και Παρανεστίου) και το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δράμας, διατηρώντας πάντοτε την ανωνυμία και των δυο πλευρών, προσπάθησαν και φέτος 100 παιδιά σε ανάγκη να παραλάβουν έγκαιρα το δώρο της επιθυμίας τους. Η απήχηση της δράσης ήταν πρωτοφανής και η ανταπόκριση του κόσμου από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού άκρως συγκινητική, με αποτέλεσμα οι επιθυμίες των παιδιών να καλυφθούν σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας. Έτσι, προκειμένου να μοιράσουμε απλόχερα χαμόγελα σε ακόμα περισσότερα παιδιά, που έχουν ανάγκη, η δράση αποκτά Πανελλήνια εμβέλεια, συμπεριλαμβάνοντας πλέον και τις επιθυμίες των παιδιών από τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης, Θράκης και Κρήτης, καθώς και των μελών του Συλλόγου Φίλων ΑΜΕΑ Σουφλίου και Περιφέρειας «Νήμα Ζωής». Ως αποτέλεσμα ο τελικός αριθμός των παιδιών που θα λάβουν το πασχαλινό δώρο της επιλογής τους ανέρχεται στα 200 με ενδεχόμενο περαιτέρω επέκτασης της δράσης και προσθήκης ακόμα περισσότερων παιδιών.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν «νονοί» καλοσύνης, μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες σχετικά με την επιλογή του δώρου και την παράδοσή του, στα τηλέφωνα του «Τοίχου»: 6945233637 & 6981322003, όπως επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], καθώς και μέσω μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook: Ο τοίχος της καλοσύνης – Δράμα και στο Instagram: @toixoskalosynhs_drama

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 4 Απριλίου.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον, τη στήριξη και την καλή διάθεση, χαρίζοντας μαζί και φέτος το Πάσχα δώρα και χαρούμενες ευχές στους μικρούς μας φίλους, ειδικά σε εκείνους που το χρειάζονται πραγματικά.

 

Με εκτίμηση,

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας