Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

 

 

Νέα Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι η κ. Αναστασία Τζαμπαζλή, η οποία διαδέχεται τον κ. Σωτήρη Σωτηριάδη.

Στο νέο Δ.Σ. του Κ.Κ.Π. Α.Μ.Θ. συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι: Όλγα Αμπατζιά, Κατερίνα Χατζηδημητρίου, Αρετή Γκότση, Κλεομένης Ψωμακέλης. Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι: Δήμητρα Κωτσάκη, Ιορδάνης Αγγελιάδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Στελιανίδης, Ηλίας Οικονόμου. Υπεύθυνη για τη διοίκηση των δομών της Δράμας αναμένεται να είναι η κ. Χατζηδημητρίου.

Η κ. Τζαμπαζλή έχει σπουδάσει Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Σταυρούπολη. Από το 2010 είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Συνεταιριστικής Επιχείρησης των Πρακτόρων (ΣΕΠΠΠ). Στις πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκη.

Σε σχετική αναφορά της για τη νέα θέση της, η κ. Τζαμπαζλή σημείωσε: «Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι η μοναδική προνοιακή δομή σε ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με σημαντικότατη συνεισφορά στις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες.

Η ανάθεση από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας της θέση της Προέδρου του, αποτελεί τιμή μου και μεγάλη ευθύνη και ευχαριστώ ειλικρινά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που με εμπιστεύθηκε σε ένα τόσο κρίσιμο πεδίο για την αξιοπρέπεια και την πρόοδο των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Το Κέντρο περιλαμβάνει τις Δομές Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης και Ροδόπης και μαζί με την αρμόδια Υφυπουργό κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και όλους τους εμπλεκομένους φορείς και εργαζομένους, θα προσπαθήσω και εγώ να συμβάλλω στην αναβάθμιση της παρεχόμενης Κοινωνικής Πρόνοιας με βελτιστοποίηση των υφιστάμενων δομών και μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων τους, ώστε πραγματικά όλοι οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, τα απροστάτευτα παιδιά, τα πρόσωπα με αναπηρία, οι απεξαρτημένοι και οι απενταγμένοι συνάνθρωποί μας να λαμβάνουν την υποστήριξη και την περίθαλψη που χρειάζονται για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους».