Φωτογραφία αρχείου
Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται 15χρονη κοπέλα από την Πετρούπολη η οποία έπεσε σε γκρεμό από ύψος 14 μέτρων. Προβληματισμός από τα όσα είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι βρισκόταν σε έναν βράχο προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η ανήλικη έπεσε στο κενό. Στο σημείο βρισκόντουσαν και άλλοι 4-5 συνομήλικοι της.

Αμέσως μετά την πτώση, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η 15χρονη απάντησε στους τραυματιοφορείς -όταν τη ρώτησαν πώς βρέθηκε στο κενό και αν κάποιος την έσπρωξε ή γλίστρησε- «δεν σας λέω».
Μετά από αυτήν την εξέλιξη και καθώς η κατάσταση φαίνεται να περιπλέκεται, οι αρχές κάλεσαν για καταθέσεις φίλους της κοπέλας και αυτόπτες μάρτυρες για να εξακριβώσουν τα αίτια της πτώσης.

Το κορίτσι νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε χέρια πόδια και λαιμό.

Τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση μένει να διαλευκανθούν και η αστυνομία έχει στη διάθεσή της το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας από το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα της.

Κατά άλλες- ανεπιβεβαίωτες-πληροφορίες, κάποιο από τα παιδιά που βρίσκονταν μαζί με τη 15χρονη την τράβηξε από τα μαλλιά στην προσπάθεια να την συγκρατήσει από την πτώση.

Τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση μένει να διαλευκανθούν και η αστυνομία έχει στη διάθεσή της το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης από το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα της.

Πηγή: dikaiologitika.gr