Οι μαζικοί εμβολιασμοί κυβερνητικών στελεχών και οι selfies με τη… βελόνα στο μπράτσο, έφεραν την οργή Μητσοτάκη ο οποίος έδωσε εντολή να σταματήσουν άμεσα.

Η κυβέρνηση ήθελε στη πρώτη γραμμή εμβολιασμού εκτός από υγειονομικούς να εμβολιάζονται και κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Ο συμβολισμός που ήθελε η κυβέρνηση να δώσει σε αυτές τις πρώτες μέρες εμβολιασμού στη χώρα φαίνεται όμως πως «ξεχείλωσε» με τους 46 κυβερνητικούς αξιωματούχους να γίνονται 128.

Οι φωτογραφίες υπουργών μπροστά από τις κάμερες, οι αναρτήσουν στα social media και γενικά η υπερβολική επικοινωνία για ίδιον όφελος προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έδωσε εντολή να σταματήσουν άμεσα οι υπόλοιποι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί κυβερνητικών στελεχών.

Αυτό επιβεβαίωση και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Πελώνη που ανέφερε «ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα».

«Από εκεί και πέρα υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης. Μέχρι χθες εμβολιάστηκαν 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 128 που επρόκειτο να εμβολιαστούν και εδώ κλείνει η λίστα», συμπλήρωσε η ίδια.

Πηγή: dikaiologitika.gr