Η Βουλευτής Δράμας του ΚΙΝΑΛ κ. Χαρά Κεφαλίδου επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 τον Δήμαρχο Προσοτσάνης.

Η κ. Κεφαλίδου ενημέρωσε τον κ. Αθανασιάδη για την προσπάθεια που ξεκίνησε από μέρους της στην δημιουργία κλίματος συνεργασίας όλων των πολιτικών παραγόντων της Π.Ε. Δράμας αλλά και της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., κάτι στο οποίο βρήκε σύμφωνο αλλά και αρωγό τον Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Αθανασιάδη προκειμένου να υπάρξει έτοιμη και κυρίως ρεαλιστική πρόταση εν όψη των προοπτικών που ανοίγονται για την Π.Ε. Δράμας μετά το αναμενόμενο τέλος της πανδημίας

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην διαμόρφωση στον υπό συζήτηση νέο εκλογικό νόμο που αφορά στην Τ.Α όπως και στην χρηματοδότηση των Δήμων από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όπου η κ. Κεφαλίδου αναφερόμενη στην συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την προτεραιότητα που θα υπάρξει σε στοχευμένες προτάσεις κυρίως δημιουργίας υποδομών, κάτι το οποίο ο Δήμαρχος Προσοτσάνης επικρότησε αφού χρόνια τώρα είναι υπέρμαχος των ειδικών παρεμβάσεων που αφορούν στην προσβασιμότητα και δημιουργία υποδομών στήριξης της τοπικής οικονομίας.

Στην συνάντηση παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραματισμού κ. Χατζηγεωργίου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Απασχόλησης κ. Σμολοκτός.