ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

 

 

  • Χρ. Μαμσάκος, Δήμαρχος Δράμας: «Καθημερινά αγωνιζόμαστε να δώσουμε λύσεις σε θέματα που απασχολούν πολλούς συμπολίτες μας»
  • «Οι πολλές παρεμβάσεις αποδεικνύουν στους συμπολίτες μας ότι η Δημοτική μας Αρχή είναι κοντά τους»
  • «Όλες οι παρεμβάσεις δεν μπορούν να γίνουν την ίδια στιγμή»

Μέσα στο μήνα Ιούλιο, ο Δήμος Δράμας έχει προχωρήσει σε πλήθος παρεμβάσεων σε διάφορα σημεία της πόλης, έτσι ώστε να επιλύσει θέματα που απασχολούν τους πολίτες και έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία της πόλης και των κοινοτήτων του Δήμου. Με συχνές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ενημερώνει τους συνδημότες του για τις παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του Δήμου, που σκοπό έχουν την επίλυση θεμάτων καθημερινότητας, επισημαίνοντας πως «η καθημερινότητα όμως είναι στις πρώτες προτεραιότητές μας». Όπως αναφέρει ο κ. Μαμσάκος, «καθημερινά αγωνιζόμαστε να δώσουμε λύσεις σε θέματα που απασχολούν πολλούς συμπολίτες μας», προσθέτοντας ότι «οι πολλές παρεμβάσεις αποδεικνύουν καθημερινά στους συμπολίτες μας ότι η Δημοτική μας Αρχή είναι κοντά τους». Παράλληλα, ο Δήμαρχος Δράμας ενημερώνει πως «όλες οι παρεμβάσεις δεν μπορούν να γίνουν την ίδια στιγμή», ζητώντας τόσο την κατανόηση των πολιτών όσο και τη συνδρομή τους.

Χαρακτηριστικά, μέσα στον μήνα Ιούλιο, πραγματοποιήθηκε η αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης Μαυροβάτου – Κουδουνίων, η ανακατασκευή του κτηρίου στον Μυλοπόταμο σε κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων, η δημιουργία νέας παιδικής χαράς στον Μυλοπόταμο Δράμας, ασφαλτοστρώσεις και επεκτάσεις περιοχών, η κατασκευή και σύνδεση του νέου δικτύου ύδρευσης του κλειστού Γυμναστηρίου – Κολυμβητηρίου και του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας, παρέμβαση στο γήπεδο του Αρκαδικού, η ανακατασκευή WC ΑΜΕΑ στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας, ο καθαρισμός και η διαμόρφωση εξωτερικών χώρων του Κολυμβητηρίου και του ΔΗΓΑ, παρεμβάσεις στο γήπεδο Αμπελακίων, εργασίες οδοποιίας στην κοινότητα Καλού Αγρού, καθώς και στις κοινότητες Σιδηρονέρου και Σαλωτής και η κατασκευή νέας παιδικής χαράς στα Κουδούνια.

Κι όλα αυτά μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, λίγες μόνο ημέρες μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, που έφεραν την επανεκλογή του κ. Μαμσάκου στη θέση του Δημάρχου και της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» ως Δημοτικής Αρχής. Παρόλα αυτά, οι μηχανές του Δήμου βρίσκονται σε φουλ λειτουργία, έχοντας ως αποτέλεσμα αυτό το μπαράζ παρεμβάσεων σε ζητήματα καθημερινότητας.

Παρουσιάζοντας, λοιπόν, το έργο του Δήμου, ο κ. Μαμσάκος σε ανάρτησή του γράφει: «Άμεση παρέμβαση στο γήπεδο του Αρκαδικού για την οριστική λύση σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον μας για τα αθλητικά σωματεία. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ».

Για τον καθαρισμό και τη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του Κολυμβητηρίου και του ΔΗΓΑ σημειώνει: «Δίνουμε λύσεις σε θέματα καθημερινότητας. Και επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος με τους συμπολίτες μου, δεν μπορούν να γίνουν όλα την ίδια στιγμή. Συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια μας και έτσι θα προχωρήσουμε».

Σχετικά με την παιδική χαρά στα Κουδούνια, ο κ. Μαμσάκος σημειώνει: «Ένα χρόνιο αίτημα γίνεται πραγματικότητα. Το έχω επαναλάβει πολλές φορές, όλες οι παρεμβάσεις δεν μπορούν να γίνουν την ίδια στιγμή. Τμηματικά λοιπόν γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια τόσο στην πόλη όσο και στις κοινότητες, να δημιουργηθούν χώροι κατάλληλοι για παιδιά. Με το ίδιο σκεπτικό θα βαδίσουμε. Και έπεται συνέχεια με την δημιουργία αρκετών νέων παιδικών χαρών. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ».

Στην ανάρτηση του κ. Μαμσάκου για την ολοκλήρωση αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης Μαυροβάτου- Κουδουνίων μήκους 1.300 μ. με σωλήνες Φ200, προϋπολογισμού 85.000 ευρώ, επισημαίνονται τα εξής: «Συνεχίζουμε καθημερινά το μεγάλο και σχεδιασμένο έργο μας ,στην πόλη και στις κοινότητες μας, δημιουργώντας υποδομές ύδρευσης, που είναι σημαντικές και αναγκαίες. Οι πολλές παρεμβάσεις αποδεικνύουν καθημερινά στους συμπολίτες μας ότι η Δημοτική μας Αρχή είναι κοντά τους. Έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ».

«Έργα μεγάλα και μικρά συνεχίζονται. Η καθημερινότητα όμως είναι στις πρώτες προτεραιότητές μας. Καθημερινά αγωνιζόμαστε να δώσουμε λύσεις σε θέματα που απασχολούν πολλούς συμπολίτες μας. Όλα δεν μπορούν να γίνουν την ίδια στιγμή. Χωρίς την δική σας συμμετοχή δεν μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα. Στηρίξτε την προσπάθεια μας. Όλοι μαζί μπορούμε. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ», αναφέρονται σε άλλη ανάρτηση του κ. Μαμσάκου.

Για την ανακατασκευή του κτηρίου στον Μυλοπόταμο σε κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο κ. Μαμσάκος έγραψε: «Όταν υπάρχει όραμα και αγάπη για τον τόπο σου έρχεται και το αποτέλεσμα. Υλοποιείται η ανακατασκευή του κτηρίου στον Μυλοπόταμο σε κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η Δημοτική μας Αρχή σε άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο Μυλοποτάμου (κ. Τριανταφυλλίδη Γιώτη) προχώρησε στην υλοποίηση αυτού του έργου που ήταν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας εδώ και πολλά χρόνια. Πιστοί στις εξαγγελίες μας στηρίζουμε τις κοινότητες μας και αναδεικνύουμε κάθε μέρα το σημαντικό έργο μας. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ».

Ακόμη, ο κ. Μαμσάκος επεσήμανε: «Η καθημερινότητα αποτελεί για την παράταξή μας σημαντική προτεραιότητα. Καθημερινά με τους υπαλλήλους δίνουμε έναν αδιάκοπο αγώνα, για να δώσουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα. Χωρίς όμως και την συμμετοχή των πολιτών, τίποτε στο τέλος δεν είναι εφικτό. Για μια πόλη φιλική και ανθρώπινη απαιτείται η προσπάθεια όλων μας. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ».

Όσον αφορά την νέα παιδική χαρά στον Μυλοπόταμο, ο Δήμαρχος Δράμας τόνισε: «Συνεχίζουμε το μεγάλο μας έργο και στις κοινότητες μας. Σε άριστη συνεργασία με τους Προέδρους κοινοτήτων (Τριανταφυλλιδης Γιώτης) δίνουμε λύσεις και αποδεικνύουμε καθημερινά την πολύ καλή μας συνεργασία. Συνεχίζουμε δυναμικά. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ».

Επίσης, ο κ. Μαμσάκος σημείωσε: «Το έργο μας συνεχίζεται. Επεκτάσεις περιοχών, ασφαλτοστρώσεις και έργα τα οποία διαμορφώνουν υποδομές σε νέες περιοχές. Προχωρούμε στην υλοποίηση πολλών και σημαντικών παρεμβάσεων με την αγάπη όλων σας. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ» και για την κατασκευή και σύνδεση του νέου δικτύου ύδρευσης, κλειστού Γυμναστηρίου Κολυμβητηρίου και Κέντρου Παιδικής Μέριμνας, έγραψε: «Σημαντική παρέμβαση μετά από απαίτηση πολλών χρόνων. Γιατί την παράταξή μας, την ενδιαφέρουν και τα μεγάλα και τα μικρά έργα. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ και έτσι θα συνεχίσουμε. Λύσεις στα χρόνια προβλήματα των συμπολιτών μας».

Για την προσθήκη καθ’ ύψος στέγης και την βελτίωση κτηρίου αποδυτηρίων στο γήπεδο Αμπελακίων, ο κ. Μαμσάκος επεσήμανε: «Δίπλα στις ομάδες μας, κοντά στους οικισμούς μας. Ο αθλητισμός και η νεολαία πάντα στην ατζέντα μας. Πολλές λύσεις σε καθημερινή βάση. Έτσι θα συνεχίσουμε…», ενώ για τις εργασίες οδοποιίας στον Καλό Αγρό υπογράμμισε: «Έχω τονίσει επανειλημμένα, ισόρροπη ανάπτυξη Πόλης και Κοινοτήτων. Συνεχίζουμε καθημερινά και σε συνεργασία με τους Προέδρους Κοινοτήτων, δημιουργούμε υποδομές. Έτσι θα προχωρήσουμε και στην συνέχεια…».

Τέλος, για τα έργα οδοποιίας στις κοινότητες Σιδηρονέρου και Σκαλωτής, ο Δήμαρχος Δράμας τόνισε: «Ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και κοινοτήτων, δημιουργώντας υποδομές και έργα για τις τοπικές μας κοινωνίες. Έτσι θα συνεχίσουμε… Μαζί μπορούμε…».