Ψάχνω να βρω λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματά μου για όλα όσα έζησα το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2017.
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι πολύ να γράψω αυτά που ένιωσα…
Συγκίνηση, χαρά, τιμή, δικαίωση…


Η μουσικοχορευτικη παράσταση “Ξενιτεμένο μου πουλί” απογειώθηκε στην κυριολεξία από την αγάπη των εκατοντάδων θεατών που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του Δημοτικού Ωδείου Δράμας. Η παράσταση άρχιζε στις 20:30 κι από τις 19:45 που ανοίγουν οι πόρτες του Μεγάλου Αμφιθεάτρου δεν πέφτει καρφίτσα! Από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκα την επόμενη μέρα για να ξανακάνουμε την παράσταση καταλαβαίνω ότι μπορεί να έφυγαν από το Ωδείο και 300 άτομα!!! Χωρίς ίχνος υπερβολής!!! 


Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους αγαπημένους μου και πολυτάλαντους συνεργάτες George XoulogisKaterina TeterinaStella Tsiotsiou Papaemmanouil και Ιβάν Γιεγκορωφ για όλα τα όμορφα που μοιραστηκαμε στη σκηνή για μια ακόμη φορά.
Θερμές ολοκαρδιες ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δράμας Ανέστης Τερζής που ανέλαβε τη διοργάνωση της βραδιάς και την Πρόεδρο Άννα Ντινακη-Κονδυλακη με τα μέλη του ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί. Σημαντική και η βοήθεια των υπαλλήλων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δράμας Παύλου Σιδηρόπουλου, Gewrgia Stavrou, Δώρας και Δημήτρη.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τιμητική παρουσία τους στην παράσταση μας τους Βουλευτές Δράμας Δημήτρη Κυριαζιδη και Χαρά Κεφαλίδου, το Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσακο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, τον πρώην Δήμαρχο Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης και τον πρώην Δήμαρχο Παγγαίου Βασίλειος Γ. Ξουλόγης, την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας Πολύνα Μπανα, Προέδρους Συλλόγων και Φορέων και πολλούς φίλους και συναδέλφους μουσικούς που ήρθαν από Δράμα, Καβάλα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη. 


Παράλειψη θα ήταν να μην ευχαριστήσω όλα τα περιφερειακά ΜΜΕ που βοήθησαν στην προβολή και κάλυψη της ξεχωριστής αυτής παράστασης και κυρίως τους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR Βορείου Ελλάδος και ENA CHANNEL, τον ραδιοφωνικό σταθμό Alphanews Aprofil Dramas που φιλοξένησαν συνεντεύξεις μου.
Για τα όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράζομαι μαζί σας ευχαριστώ από καρδιάς την Λένα Αλεξίου, τον Georgios Natsis, τον ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣκαι την Τουλα Σοουτλη.
Ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” σε όλες και όλους που με την παρουσία σας τη Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας δώσατε σε μένα και τους συνεργάτες μου πολύ αγάπη και δύναμη.
Σας εύχομαι τα καλύτερα με υγεία!
Σας αγαπώ πολύ!