ΕΝΩΣΗ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ένωση Κυριών Δράμας και η Πρόεδρος κ. Αλίκη Τσιαμούρα καλωσόρισαν μικρούς και μεγάλους σε μια συναυλία, που μας ταξίδεψε με παραδοσιακές μελωδίες από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 20.30 στο θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας-Σωκράτης Δημητριάδης. Η χορωδία της Ένωσης Κυριών και ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Ελευθέριος Καλλινικίδης έδωσαν στους παρευρισκομένους την ευκαιρία να γνωρίσουν τραγούδια από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

Ο συναυλιακός χώρος ήταν κατάμεστος και η χορωδία ξεσήκωσε με τις μελωδίες της το κοινό. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Δράμας και η ΔΕΚΠΟΤΑ.

Σημαντική ήταν και η συμβολή των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας, το οποίο συμμετείχε με δύο τραγούδια από την περιοχή της Δράμας και τις δασκάλες κ. Μαρία Παυλίδου και κ. Ελένη Σμολοκτού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πατέρας Άγγελος, ο Πατέρας Φιλόθεος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νομού Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος, ο Δήμαρχος Δήμου Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων/νος Μπαϊρακτάρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Ψαρράς Γιώργος και ο εκπρόσωπος της 5ης Μοίρας Καταδρομών. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος Δήμου Περιστερίου και στενός φίλος της Ένωσης Κυριών Δράμας κ. Ζορμπίδης.

Η Ένωση Κυριών Δράμας ανανέωσε το ραντεβού της για του χρόνου. H συναυλία υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία τουSTAR Βορείου Ελλάδος της Πορείας-Παναγιωτίδου Ο.Ε., του Ανθοπωλείου Καμέλια, τα Φυτώρια Τρίμης και το Πρατήριο Ποτών Μιχαηλίδης.