ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ – ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 6-7 ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΟΞΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

 

 

  • Στην ΕΠΟ η απόφαση για την μορφή των πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής
  • Γ. Χατζησαρόγλου (μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ – Πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας): Στο πρωτάθλημα 2018-2019 οι δύο πρώτοι της Football League θα ανεβαίνουν κατηγορία είναι η θέση μου
  • Έως 25/7/2018 θα έχει οριστικοποιηθεί το ρόστερ των Μαυραετών χωρίς τις περσινές υπερβολές και με καθορισμό στόχων με μπόνους

 

Ο κύβος ερρίφθη, η Δόξα θα είναι ανταγωνιστική και στη νέα περίοδο με όποιο κόστος, αυτό είναι το αποκωδικοποιημένο μήνυμα των κινήσεων του Γιάννη Μπύρου, με το σχεδιασμό να είναι σε εξέλιξη.

Από το περσινό ρόστερ η παραμονή μιας 12αδας ως κορμό και οι εντάξεις ικανών νεαρών παικτών, μαζί κα αν προκύψει κάτι εξαιρετικό, είναι οι γραμμές πλεύσης για τη συγκρότηση του φετινού έμψυχου δυναμικού.

 

ΟΚ Κουσκουνάς – Ριζογιάννης

 

Τι κι αν τα Τρίκαλα έψαχναν σπίτι για τον στράικερ Κουσκουνά, η παρέμβαση της Δόξας τα ανέτρεψε όλα. Έτσι μαζί με τον Παντελή Ριζογιάννη είναι οι πρώτες ανανεώσεις, σίγουρα αναμένεται να ακολουθήσουν και νέες ανακοινώσεις.

Οι πληροφορίες μας θέλουν πολύ κοντά στην παραμονή τους Λίτσκα, Σιώπη, Πεταυράκη, Βιτλή, Μαρκόπουλο, Μέγκα και επιστροφή Παναγιωτούδη, που ήταν δανεικός στον Ηρακλή.

Τέλος, έως το Σαββατοκύριακο αναμένεται η οριστικοποίηση του προπονητή, με τους Γρηγορίου και Βασιλακάκη να είναι οι επικρατέστεροι, κάτι που θα φανεί εντός των 4-3 ημερών.

 

Στην ΕΠΟ το μπαλάκι

 

Από ότι διαφαίνεται η ρευστότητα και η αναδιάρθρωση που δεν προχωρά λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας Υπουργού – Super League, θα φέρει την ΕΠΟ να παίρνει τις οριστικές αποφάσεις για τις μορφές των πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής.

Το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας κ. Γιώργος Χατζησαρόγλου δήλωσε ότι το πιο πιθανό είναι να ανεβαίνουν και από το νέο πρωτάθλημα της Football League οι δύο πρωτοπόροι, κάτι βέβαια που θα «κλειδώσει» τέλη του μηνός στη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.