ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΟΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19-2-23 ΜΕΤΑΞΥ ΑΟΚ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΟΞΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»

 

  • Γ. Αγγελίδης (προπονητής ΑΟΚ): Άλλη Δόξα θα αντιμετωπίσουμε. Είναι ντέρμπι πέραν βαθμολογίας και κατηγορίας
  • Δ. Περσίδης (Πρόεδρος Γ.Σ. Δόξα): Να κυριαρχήσει το πνεύμα της κοινής αναμέτρησης για την απώλεια του Άλκη
  • Με παρουσία φιλάθλων της Δόξας η αναμέτρηση

 

Πάντα οι αναμετρήσεις της Δόξας και του Α.Ο. Καβάλα έχουν τη ξεχωριστή αύρα του γοήτρου, πέρα από βαθμούς, ακόμη και συμμετοχής σε κατηγορία. Έτσι η 17η αγωνιστική του (2η του β’ γύρου) περιλαμβάνει το El Clasico των Αργοναυτών με τους φιλοξενούμενους Μαυραετούς.

 

Δ. Περσίδης: Στο πνεύμα του Άλκη

 

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Εργασία… συν», ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα κ. Δημήτρης Περσίδης ανέφερε: «Θεωρώ την ανταπόδοση της φιλοξενίας του α’ γύρου ως δεδομένη. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα. Η αναμέτρηση για τον χαμό του Άλκη, πρέπει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί».

 

Γ. Αγγελίδης: Άλλη Δόξα θα αντιμετωπίσουμε

 

Ο προπονητής του ΑΟΚ κ. Γιώργος Αγγελίδης δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός: «Είναι μια ξεχωριστή αναμέτρηση με τη Δόξα, η οποία έχει νέο προπονητή και νέο τρόπο παιχνιδιού. Είναι μια άλλη Δόξα. Θα γίνει ένα ανοιχτό ματς. Οι δύο ομάδες είναι από το DNA τους “καταδικασμένες” να πρωταγωνιστούν. Ας το χαρούν οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν. Έχει στοιχεία γιορτής».

 

Με κόσμο η Δόξα

 

Πολλοί φίλαθλοι της Δόξας προγραμματίζουν να βρεθούν στο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.