ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΔΟΥΒΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΜΠΟΪΤΣΙΟ ΣΤΑ 60 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ – ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝΔΡΕΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΕΠΤΑΘΛΟ

Σημαντικές επιτυχίες κατέγραψαν Δραμινοί αθλητές, οι οποίοι συμμετείχαν στο 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Κώστας Δουβαλίδης έφτασε στη δέκατη νίκη του σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 60 μ. με εμπόδια με 7.67. Σε δηλώσεις του ο Δραμινός αθλητής, σε δηλώσεις του, μετά την επιτυχία, ανέφερε: «Το 7.67 είναι μια καλή επίδοση για τα δεδομένα και δεν την περίμενα στην παρούσα φάση, καθώς είχε προηγηθεί ο τραυματισμός στην Κύπρο που με κράτησε πίσω. Πιστεύω πως θα προλάβω να είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ήταν ο στόχος μου εξαρχής στη σεζόν». Με τη νίκη αυτή ο Κώστας Δουβαλίδης έδειξε πως κερδίζει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του και είναι σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στο ίδιο αγώνισμα, 60 μ. με εμπόδια, στο βάθρο ανέβηκε και ο Δραμινός Παύλος Μπόιτσιος από τον ΣΚΑ Δράμας, ο οποίος ήρθε τρίτος με επίδοση 8.32, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στο βάθρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανέβηκαν και αδέλφια Ανδρέογλου, Άγγελος – Τζανής και Αντώνης, από τη Δράμα, οι οποίοι κατέκτησαν στο έπταθλο το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο.

Ο Άγγελος – Τζανής Ανδρέογλου από τον ΣΚΑ Δράμας, όπως και το 2017 έτσι και φέτος, αναδείχθηκε νικητής στο έπταθλο Ανδρών συγκεντρώνοντας 5.366 β. Το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε ο Αντώνης Ανδρέογλου, κι αυτός από τον ΣΚΑ Δράμας, με 5.126 βαθμούς. Μάλιστα, ο Αντώνης Ανδρέογλου ήταν ο περσινός πρωταθλητής και είδε να τον διαδέχεται στη φετινή διοργάνωση ο αδερφός του, Άγγελος – Τζανής Ανδρέογλου.