Στην είδηση ότι η καταγωγή της είναι από την Δράμα προχώρησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, αναφερόμενη παράλληλα σε μια ιστορία που την πλήγωσε πολύ στο παρελθόν και η οποία προήλθε από τον γαμπρό του τούρκου προέδρου Ερντογάν.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η Ακσενέρ σε συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε αναφορά στην οικογένειά της, τονίζοντας:

«Η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές. Από τη Δράμα δυο φορές προς την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Όπως και από τη Δράμα προς την Τουρκία. Η δική μας καταγωγή είναι από τη Δράμα. Μόνο οι ηλικιωμένοι είχα μείνει. Οι υπόλοιποι ήταν φαντάροι».

Αναφερόμενη στην ιστορία που την πλήγωσε, σημείωσε: «Το 2015 στο τηλεοπτικό δίκτυο του γαμπρού του κυρίου Ερντογάν είχαν ισχυριστεί πως εγώ έχω εξωσυζυγική σχέση. Πως υπάρχει μια κασέτα με δεδομένα που δεν αρμόζουν σε μια παντρεμένη γυναίκα. Εγώ πόνεσα πολύ με αυτό. Έχω τον αδελφό μου σκέφτηκα πως θα κυκλοφορεί στο δρόμο. Έχω τον γιό μου… και τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από τα 18 μας».
Συνεχίζεται ο «πόλεμος» του κρεμμυδιού στην Τουρκία

Την ίδια ώρα, ο «πόλεμος» του κρεμμυδιού συνεχίζεται στην Τουρκία, με τον πρόεδρο Ερντογάν να κάνει επίθεση σε καθηγητή, ο οποίος σχολιάζοντας ότι ο λαός δεν έχει να φάει αλλά ο Ερντογάν κάνει δρόμους.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της Sozcu Tv: «Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην οικονομία και στα κρεμμύδια! και ο Ερντογάν αντέδρασε στον Ερσάν Σεν που είχε πει ᾽᾽ο κόσμος τι θα τρώει;’».

Η απάντηση του Ερντογάν έχει ως εξής: «Μας λέει ‘ο λαός τι θα φάει; Δρόμους;’.  Άκου κουβέντα! Δεν ντρέπεται και αποκαλείται και καθηγητής. Αλλά εσύ δεν ξέρεις και την υπέροχη γεύση του κρεμμυδιού. Μπορείς να βάλεις κάτω το κρεμμύδι και να το χτυπήσεις με την γροθιά σου; Όχι διότι θα χαλάσει η πολυτέλεια σου».

Και σχολίασε ο Φατίχ Πορτακάλ, παρουσιαστής της Sozcu TV: «H αλήθεια είναι πως μακάρι ο κόσμος να είχε χρήματα και να αγοράζει κρεμμύδια και να τα σπάει… ο πρόεδρος Ερντογάν κάποιες φορές μας κάνει και γελάμε».

Πηγή: skai.gr