ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΡΙΤΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ «O ΕΒΡΟΣ»

 

Καλοκαιρινός ή χειμερινός; Ανοιξιάτικος ή φθινοπωρινός; Τι σημασία έχει η εποχή, όταν κάθε μέρος αλλάζει σε χάρες και χαρές κάθε εποχή! Μεταμορφώνεται κάθε τόπος, φοράει τα καλά του και σε υποδέχεται να τον γνωρίζεις, να τον αγαπήσεις.

Έτσι και η πόλη της Δράμας και ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Δράμας «O Έβρος» υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν 86 συλλόγους και 2.500 χορευτές από όλη την Ελλάδα στο 9οΠανθρακικό Αντάμωμα στις 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου 2017. Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Δράμας «Ο Έβρος» υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία την όλη διοργάνωση που γράφτηκε πια στην ιστορία.

Και επειδή τα γεγονότα τα δημιουργούν οι άνθρωποι, ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Δράμας «Ο Έβρος» την Τετάρτη 27/9/2017 τίμησε σε μια μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας, τους Εθελοντές και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση και υλοποίηση του 9ουΠανθρακικού Ανταμώματος. Τιμώμενα πρόσωπα οι εθελοντές, οι χορηγοί και τα σωματεία που συνέδραμαν για την άρτια υλοποίηση του ανταμώματος. Εξάλλου ιστορία γράφουν οι παρέες και εμείς γίναμε μια μεγάλη παρέα. Όλοι οι Δραμινοί συστρατευτήκαμε για αναδείξουμε την περιοχή μας και την φιλοξενία στα αδέρφια Θρακιώτες από όλη την Ελλάδα. Και ο σύλλογος τίμησε στην εκδήλωση όλους που αγωνίστηκαν για το καλύτερο, που έδειξαν το καλύτερο πρόσωπο της Δράμας.

Ραντεβού στο 10οΠανθρακικό Αντάμωμα.