Από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου στο Θέατρο «Σωκράτης Δημητριάδης», στην περιοχή της ανάπλασης, την περιοχή του ΟΣΕ, στη πλατεία Ελευθερίας και στον δημοτικό κήπο, ο Δήμος Δράμας – Αντιδημαρχία Πολιτισμού διοργανώνει βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, θέατρο και παραστάσεις.

Και συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες των πολιτιστικών δράσεων του καλοκαιριού, δίνονται αναλυτικά στη δημοσιότητα, για τη καλύτερη οργάνωση και τον συντονισμό Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και φορέων της πόλης.

Για την κατάρτιση του καλλιτεχνικού προγράμματος, προσκαλούμε, μεμονωμένους καλλιτέχνες, σχήματα και δημιουργικές ομάδες της πόλης που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς του πολιτισμού να υποβάλουν καλλιτεχνικές προτάσεις συμμετοχής και βεβαίως πολιτιστικούς, κοινωνικούς φορείς και τοπικές κοινότητες.

Θα τηρηθούν όλοι οι ισχύοντες κανονισμοί για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

-«Ελευθέρια» από 25/6 έως 16/7/2021

-Γιορτή Βιβλίου από 17/7 έως 25/7/2021

-International Youth Festival «Dramaica» από 2/8 εώς 5/8/2021

-2ο Διεθνές Πολυμορφικό Φεστιβάλ Σύγχρονου Πολιτισμού από 18/8 εώς 31/8/2021

-Αυγουστιάτικο Φεγγάρι 22/8

-Τριήμερο Drive In Cinemα 21-23/6

Τέλος, θα ορισθούν ημερομηνίες για δράσεις που θα αναφέρονται στα 200 χρόνια της Επανάστασης, μετά την οριστική κατάθεση των προτεινόμενων δράσεων.

Ενώ 24 & 25 Ιουλίου 2021 θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις «Γιορτές Πόλεων» σε συνεργασία με την επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 2021, για τις οποίες θα βγει ξεχωριστή ενημέρωση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε τους Πολιτιστικούς, Κοινωνικούς Συλλόγους και τις Τοπικές Κοινότητες, όσοι τυχόν δεν κατέθεσαν έως τώρα, να αποστείλουν άμεσα τις προτάσεις τους, όπου μέσα στα ανωτέρω χρονικά περιθώρια, να αναφέρονται οι ημερομηνίες με τις προτεινόμενες εκδηλώσεις, ο προϋπολογισμός και το ακριβές αίτημα, π.χ. ηχητικά, τυπογραφείο κλπ.

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρηθούν αυστηρά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και του τεχνικού προσωπικού.

Πληροφορίες – Ερωτήσεις στο e-mail: [email protected] και στο τηλέφωνο: 2521048304

 

Λευτέρης Καλλινικίδης

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού