ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «KOUROS» η κοπή βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Δράμας, παρουσία πλήθους κόσμου από την επιχειρηματικότητα κοινότητα και θεσμικών εκπροσώπων της Δράμας. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος, ο οποίος έλαβε ως δώρο από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Στέφανο Γεωργιάδη ένα χαρακτικό με τις δύο πρώτες στροφές του Εθνικού Ύμνου του Διονυσίου Σολωμού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του Νομού Δράμας κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος και κ. Χαρά Κεφαλίδου (ο κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος απέστειλε γραπτό χαιρετισμό), ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Θόδωρος Αθανασιάδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υπ. Δήμαρχος Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Πόλη και Ζωή» κ. Κυριάκος Χαρακίδης, η Δημοτική Σύμβουλος και υπ. Δήμαρχος της παράταξης «Project για τη Δράμα» κ. Παρθένα Κιόρτεβε, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Προοπτική για τη Δράμα» κ. Κοσμάς Καλαϊδόπουλος, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κ. Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αναστάσιος Πούλιος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας κ. Γιώργος Κύρτσης με σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Δράμας κ. Νίκος Σμολοκτός, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας κ. Πολύνα Μπανά, καθώς και πλήθος ακόμη εκπροσώπων φορέων, συλλόγων και σωματείων.

Η ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου στην εκδήλωση ήταν εντυπωσιακή και το κυρίαρχο στοιχείο ήταν η αισιοδοξία για καλύτερες ημέρες. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, φίλοι και συνάδελφοι, στην καθημερινότητα των οποίων κυριαρχεί ο αγώνας της επιβίωσης, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν κουβέντες σε πιο χαλαρό επίπεδο.

Στο πλαίσιο των χαιρετισμών από τους θεσμικούς εκπροσώπους της Δράμας, κυριάρχησε η στήριξη στο έργο του Επιμελητηρίου και η απόδοση συγχαρητηρίων στον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η κεντρική ομιλία στην εκδήλωση έγινε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανο Γεωργιάδη, ο οποίος ουσιαστικά περιέγραψε το πλαίσιο για την επιχειρηματικότητα τη χρονιά που διανύουμε, μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν και τις λύσεις που θα πρέπει να δοθούν σε αυτά και παρέθεσε τις προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί το Επιμελητήριο και γενικότερα το επιχειρείν.

Σε δήλωσή του, μετά το τέλος της επιτυχημένης εκδήλωσης, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε τα εξής: «Μια καινούργια χρονιά ξεκίνησε με αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Εύχομαι σε όλο το επιχειρείν υγεία και κάθε καλό στις οικογένειες τους, στους καταναλωτές να έχουν και αυτοί μια καλή χρονιά και να προτιμούν τις τοπικές μας επιχειρήσεις και όπως είπε και ο Σεβασμιώτατος Δραμας κ. Δωρόθεος, να σταματήσει η γκρίνια με στόχο να φύγει η τοξικότητα χωρίς αυτό να σημαίνει ηττοπάθεια στις διεκδικήσεις μας. Καλή μας χρονιά με υγεία, ευλογία και δημιουργικότητα».