Η Μελίνα Μποτέλλη, μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της Ελλάδας, ερμηνεύει στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας το θεατρικό – μουσικό μονόλογο με τίτλο «Δυο γυμνά άσπρα χέρια», την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 7 το απόγευμα

Κείμενο – Σκηνοθεσία – Φωτισμοί – Ερμηνεία: Μελίνα Μποτέλλη

Διοργανωτής της παράστασης είναι η δραστήρια Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Καβάλας.

Η παράσταση γίνεται τρεις μέρες μετά την Υπαπαντή, δηλαδή τη γιορτή της Μητέρας της Ορθοδοξίας.

Το έργο αυτό είναι ένας ύμνος στη Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής.

Τα «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών. Είναι ο ύμνος στην αγάπη και την τρυφερότητα.

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 και παρ’ όλα τα εμπόδια του covid-19, ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα. Από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Χανιά έως Δράμα, από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά έως Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα, από Γρεβενά έως Κομοτηνή, από Βόλο μέχρι Αγρίνιο. Από πρωτεύουσα, συμπρωτεύουσα και πρωτεύουσες νομών, έως μικρές ακριτικές πόλεις της πατρίδας μας.

Συγκλονίζει το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια κυρία Μελίνα Μποτέλλη, που συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες, θα αγγίξει τις ψυχές των θεατών στο θαυμάσιο χώρο του θεάτρου «Αντιγόνη Βαλάκου» της Καβάλας.

Η ευαίσθητη Αρετή, στη σειρά Απών της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους Ψίθυρους Καρδιάς του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική Μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη, στη σειρά Της αγάπης μαχαιριά του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζει με τα Δυο γυμνά άσπρα χέρια το κοινό της Καβάλας.

Η παράσταση είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των 6 ετών.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα με γενική είσοδο 15ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Καβάλας στο σπουδαίο κοινωνικό έργο τους. Την προστασία της τρίτης ηλικίας.