Μια μικρή κωμόπολη στα σαλόνια της χειροσφαίρισης. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης θα συμμετέχει στην Α1 γυναικών. Πρωτεργάτες αυτής της τεράστιας επιτυχία το προπονητικό δίδυμο Πέτρου Δρανόβαλη – Γιώργου Κιάκου.

Η αγαστή συνεργασία διοίκησης και προπονητών θα συνεχιστεί και την νέα αγωνιστική χρονιά. Μας ενώνουν πολλά δεν μας χωρίζει τίποτα.

 

Δηλώσεις των προπονητών

 

Πέτρος Δρανόβαλης: «Μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας του συλλόγου με πάρα πολλές επιτυχίες στα αναπτυξιακά τμήματα ωρίμασαν οι συνθήκες για το κάτι παρά πάνω και αυτό είναι η άνοδος και η συμμετοχή στην Α1 γυναικών.

Πρόκληση για όλους μας και ένα επιπλέον κίνητρο για τα κορίτσια. Θα βασιστούμε στις δικές μας αθλήτριες με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία στην μεγάλη κατηγορία, μα πάνω από όλα η αποκομιδή εμπειριών».

Γιώργος Κιάκος: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΟΠ για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση η δυνατότητα που μου δίνεται να συνεχίσω με τον συνάδελφο και συνεργάτη μου κ. Πέτρο Δρανόβαλη τον σχεδιασμό της ομάδας για την παρθενική εμφάνιση της στην Α1 κατηγορία της γυναικείας χειροσφαίρισης. Στόχος είναι μία αξιοπρεπής εμφάνιση και παράλληλα να στηρίζουμε και να δυναμώνουμε τα αναπτυξιακά μας τμήματα γιατί για εμάς ο δρόμος της ανάπτυξης και της δημιουργίας μίας ομάδας νεανικής αποτελεί βασικό άξονα και κεντρική φιλοσοφία. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν οι στόχοι είναι σκληρή δουλειά και επιμονή».